1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Back to school: Zo bereid je je voor op de eerste schooldag
Back to school: Zo bereid je je voor op de eerste schooldag

jam maken

Back to school: Zo bereid je je voor op de eerste schooldag 

Ieder jaar is het weer spannend: de eerste schooldag na de vakantie. Een nieuwe klas, nieuwe docenten, nieuwe vakken… Gelukkig ben je met de juiste tips goed voorbereid. Welke tips dat zijn, dat lees je hier! 

Koop je schoolspullen op tijd

Met de juiste voorbereiding kom je een heel eind. Begin daarom lekker op tijd! Het kopen van je schoolspullen is een belangrijke activiteit die je maar beter zo vroeg mogelijk gedaan hebt. Daarnaast is het assortiment ook groter wanneer je op tijd je nieuwe schoolspullen koopt. Dat betekent dat je niet per ongeluk zonder agenda of geodriehoek zit. Wel zo fijn!

Maak je rugtas klaar

Een rugtas is zo ongeveer het allerbelangrijkste item dat je het hele schooljaar nodig gaat hebben. Een schone rugzak is dan wel zo prettig en de zomervakantie is het perfecte moment om de rugzak een goede schoonmaakbeurt te geven. Ben je je rugzak stiekem beu, maar heb je geen zakgeld voor een nieuwe tas? Pimp dan je huidige rugtas en je zult zien dat je de tas nog makkelijk een jaartje kunt gebruiken.

eerste schooldag

Plan outfits 

Als je mag kiezen tussen één keer snoozen of ‘s ochtends nog je outfit uitkiezen, dan kiezen wij liever voor die extra tien minuten in ons warme bedje. Goed voorbereid op het nieuwe schooljaar leg je een outfit voor de volgende dag ‘s avonds al klaar. Gebruik de zomervakantie om alvast een aantal outfits bij elkaar te zoeken. Kijk goed welke kleren nog een jaartje gedragen kunnen worden op school en welke outfits nu toch écht te klein zijn. Koop de items die je nodig hebt alvast in de uitverkoop en jij begint goed voorbereid, voordelig én fashionable aan het nieuwe jaar. 

Ruim je bureau op

Nieuw schooljaar voor de boeg? Dan heb je een fijne studieplek nodig. Het bureau dat de afgelopen weken stof heeft verzameld mag daarom weer even gepoetst en opgeruimd worden. Doe dit alvast in de laatste weken van de vakantie en je begint de eerste schooldag aan een heerlijk opgeruimd bureau. Kijk ook meteen alle lades na om oude papieren weg te gooien. Test meteen of al je pennen het nog doen en maak een lijstje van de schoolspullen die aan vervanging toe zijn. 

Mealprep de lunch 

Heb je je dit schooljaar voorgenomen gezonder te eten? Mealprep dan alvast het weekend van tevoren een aantal gezonde lunches. 

Op tijd naar bed 

Jaaahaaa! Genoeg nachtrust is altijd belangrijk, maar als je energiek aan het nieuwe schooljaar wilt beginnen, ga je de week voordat school begint al op tijd naar bed én op tijd je bed uit. Zo hoef je niet te wennen tijdens de eerste schoolweek, maar ben je al ingespeeld op het juiste ritme op het moment dat school begint. 

Meer zoals dit:

broodbeleg

Broodbeleg: 4 x inspiratie voor op brood

Gezond broodbeleg: lees in dit artikel onze favoriete combinaties voor op brood. Van vegetarisch tot eitwijkrijk en van mager tot vegan broodbeleg.

Verder lezen
juf en meester

De leukste zelfgemaakte cadeaus voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar

Op zoek naar een afscheidscadeau voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar? Bekijk deze 6 zelfgemaakte cadeaus om te bedanken.

Verder lezen
eiwitrijke tussendoortjes

Lekkere eiwitrijke tussendoortjes voor iedere dag

Op zoek naar lekkere eiwitrijke tussendoortjes? Wij geven simpele tips (en recepten!) voor eiwitrijke tussendoortjes voor iedere dag.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch