1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. Maak je eigen Vaderdagkaart met deze voorbeelden
Maak je eigen Vaderdagkaart met deze voorbeelden

vaderdag kaarten

Maak je eigen Vaderdagkaart met deze voorbeelden 

De mooiste kaart voor Vaderdag maak je zelf, maar soms heb je een beetje inspiratie nodig. We geven je dan ook een aantal leuke ideeën en teksten. Verras vaderlief met fijne woorden uit het hart en zet hem deze Vaderdag in het zonnetje! 

1. Liefdevolle kaart

Een kaart met hartjes is écht niet alleen voor Moederdag weggelegd. Ook op Vaderdag maak je een mooie kaart vol liefdevolle hartjes. Dit jaar voelt papa meteen dat deze zelfgemaakte kaart direct uit het hart komt. Wil je toch wat anders dan hartjes? Maak bijvoorbeeld kleine propjes van crêpepapier en plak die op een kaart. Kies voor je vaders lievelingskleur of voor een mooie regenboog aan kleuren.

crepepapier

2. Stropdaskaart

Een kaart die je meteen als stropdas draagt - daar is je vader superblij mee. Als je op de Vaderdagskaart alle stoere eigenschappen van je vader schrijft, ziet namelijk iedereen meteen hoe cool hij is. In dit voorbeeld is de stropdas op een kaart geplakt. Als je twee gaatjes aan de bovenkant van de stropdas maakt en daar een touwtje aan vastbindt, heb je een echte stropdas! 

stropdas

3. Beste-vader-medaille 

Is jouw papa de beste vader ooit? Dan verdient hij zeker een medaille. Daarom maak jij deze Vaderdag een mooie kaart met een zelfgemaakte medaille. Omdat je de medaille zelf maakt, kun je kiezen of jouw vader de beste, de stoerste, de leukste óf de grappigste is. Of allemaal! Ook deze medaille kun je uitknippen en er een touwtje aan vast maken. Maar je kunt hem ook als een mooie kaart geven. 

medaille

4. Een portrettekening van jullie samen

Een mooie uitdaging: een tekening maken van jou met je vader! Wat moet daar zeker bij? Zijn mooie auto? Jouw voetbal? Jullie hond, kat of een ander huisdier? Maak het zo persoonlijk mogelijk. Dan kan het niet anders dan dat je vader met deze vaderdagkaart ontzettend blij is.

tekening

5. Vaderdag kaarten om uit te printen

Geen tijd om te knutselen? Speciaal voor Vaderdag hebben we Vaderdag kaarten gemaakt om uit te printen. De kaarten kunnen geprint worden door de afbeelding op te slaan via de rechtermuisknop ‘Opslaan als’ en deze uit te printen.

Wat schrijf je op een kaart voor Vaderdag?  

Op zoek naar een mooie tekst om op je kaart te schrijven? Vertel je vader dan waarom je zo blij met hem bent. Of schrijf een mooie herinnering op, zodat jullie die nooit meer vergeten.

 • Iedere dag ben ik blij dat jij mijn vader bent.
 • Bedankt voor al je geduld met mij. 
 • Dankzij jou is ons huis mijn thuis. 
 • Dankjewel, voor alles wat je voor deze familie doet.
 • Niet alleen dankbaar, maar ook vol bewondering. Je bent de beste vader die er is! 
kaart printen

Meer zoals dit:

Vaderdag ontbijt

8x het lekkerste ontbijt voor Vaderdag

Wil jij op Vaderdag jouw vader een heerlijk ontbijt geven? Met één van deze 8 recepten maak je iedereen (inclusief jezelf) heel erg blij!

Verder lezen
vaderdag cadeau ideeen

Vaderdagcadeau knutselen met de kids: 4 ideeën

Inspiratie nodig voor een leuk Vaderdagcadeau? Zelf een cadeau knutselen is superleuk, maar een mooi gedicht of kleurplaat is ook een leuk cadeau.

Verder lezen
Moederdag kaarten

Zelf een Moederdagkaart maken met deze voorbeelden

Verras jij je moeder met een zelfgemaakte kaart deze Moederdag? Laat je inspireren door deze fijne Moederdag kaarten.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch