1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Vaderdagcadeau knutselen met de kids: 4 ideeën
Vaderdagcadeau knutselen met de kids: 4 ideeën

vaderdag cadeau ideeen

Vaderdagcadeau knutselen met de kids. 4 ideeën 

Wil jij - of jouw kinderen - dit jaar een bijzonder cadeau maken voor Vaderdag? Dan is een zelfgemaakt cadeau het mooiste wat je iemand kunt geven. Met deze tips ga je samen met de kids aan de slag om het een leuk cadeau voor Vaderdag te knutselen. 

1. Zelfgemaakt sleutelrek 

Steek de handen maar uit de mouwen en ga aan de slag om een nuttig én mooi cadeau in elkaar te knutselen: van een mooi stuk hout maak je een handig sleutelrek, zodat vaderlief zijn sleutels mooi kan opbergen. Kies een stuk stevig hout dat je mooi vindt om aan de muur te hangen. Laat de kinderen voorzichtig spijkers of haakjes in het hout timmeren (onder toezicht!) in een rechte lijn of een leuk patroon. 

sleutelrek

2. Stoere sleutelhanger 

Maak een mooie sleutelhanger zodat je vader altijd een klein stukje van jou in zijn broekzak heeft. Neem een kurk en verf hem in een mooie kleur. Maak er iets moois van met knutselspullen en decoraties. Of laat de kinderen een vingerafdruk op de kurk zetten. 

sleutelhanger

3. Een zelfgemaakt gedicht  

Wil je deze Vaderdag een mooie boodschap schrijven? Dan is een zelfgemaakt gedicht een prachtig cadeau. Laat de kinderen zelf rijmpjes maken of maak een gedicht met het hele gezin. Het gedicht schrijf je uit op mooi stevig papier, dat de kinderen versieren met knutselpapier. 

knutselen

4. Een (uitgeknipte) kleurplaat 

Hebben de kinderen hun innerlijke dichter of timmerman nog niet helemaal ontdekt? Dan is een kleurplaat altijd een leuk cadeau. We hebben een leuke kleurplaat voor jullie gemaakt, die je direct kunt gebruiken voor Vaderdag. En we kunnen je verklappen: elke vader is hier dol op. Een lekker ijsje, een stropdas, wat je ook kleurt en knipt... Een uitgeknipte kleurplaat scoort altijd!

kleurplaat Vaderdag

Meer zoals dit:

Moederdag kaarten

Zelf een Moederdagkaart maken met deze voorbeelden

Verras jij je moeder met een zelfgemaakte kaart deze Moederdag? Laat je inspireren door deze fijne Moederdag kaarten.

Meer informatie
Vaderdag ontbijt

8x het lekkerste ontbijt voor Vaderdag

Wil jij op Vaderdag jouw vader een heerlijk ontbijt geven? Met één van deze 8 recepten maak je iedereen (inclusief jezelf) heel erg blij!

Meer informatie
goedkoop tuinfeest

Goedkoop tuinfeestje organiseren? Maak het simpel met deze stappen

Goedkoop een tuinfeestje organiseren? Met deze tips organiseer je thuis een goedkoop tuinfeest.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch