1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Traktatie voor valentijn: 3 ideeën
Traktatie voor valentijn: 3 ideeën

trakteren op school

Trakteren op school voor valentijn: 3 ideeën

Wil jouw kind een Valentijnsdag kaart geven aan zijn of haar liefje? Dan is het ook een leuk idee om er een traktatie bij te maken!  Er wordt niet voor niets gezegd dat liefde door de maag gaat. Hieronder hebben we wat leuke inspiratie voor traktaties klaarstaan, waarmee jouw kind zeker indruk zal maken op zijn of haar vriendje, vriendinnetje of klasgenootjes. Heeft je kind stiekem al een tijdje een oogje op iemand? Valentijnsdag is dan hét moment om aan diegene de liefde te verklaren. Koop een rode roos, schrijf een kaart en misschien nog wel het leukste: bak wat lekkers.

Trakteren op school met Valentijnsdag 

Wil jouw kind graag een traktatie maken voor de dag van de liefde? Begin met het uitzoeken van een lekker recept. Laat je kind bedenken wat hij of zij lekker vindt om te maken. Het is  leuk om het roze of rode thema van de liefde erin te houden, zodat het vriendje of vriendinnetje direct weet dat het te maken heeft met Valentijnsdag. Vindt jouw kind het spannend om alleen degene iets te geven waarop hij of zij verliefd is? Dan kan hij of zij ook voor de hele klas trakteren. Zo’n traktatie zal zeker enthousiast ontvangen worden. 

Cakerol 

Een cakerol is niet alleen lekker, maar ook makkelijk om te maken. Een cakerol zegt het eigenlijk al: het is een opgerolde cake met daarin een vulling. Voor Valentijnsdag is het leuk om voor een vulling van bijvoorbeeld jam, aardbeien en frambozen te kiezen. Door deze ingrediënten te gebruiken blijft je kind in het thema van de liefde. 

Roze wafels 

Is jouw kind dol op wafels? Dan zal hij of zij het leuk vinden om voor Valentijnsdag roze wafels te maken en te trakteren. Deze gekleurde wafels vallen zeker in de smaak op Valentijnsdag. Ga voor een naturel wafel of kies voor een topping van bijvoorbeeld poedersuiker, honing of witte gesmolten chocola. Je zal zien dat deze traktatie een grote hit is. 

roze wafels Valentijnsdag

Lava cake met frambozen

Van chocola gaat elk hart sneller kloppen. Een lavacake is dan ook altijd een goed idee. Een lavacake heeft een zachte en vloeibare binnenkant van chocola. Wanneer je er met een vork of lepel inprikt zal je zien dat de cake opengaat, waarna er een stroom van chocolade lava uitkomt. Deze traktatie zal erg populair zijn bij de klasgenoten van je kind. Voor Valentijn kun je de cake met  frambozen decoreren of frambozen als vulling gebruiken. Wel is het handig om bij deze traktatie een bordje en servet mee te geven, want de kans op knoeien is groot. 

Meer zoals dit:

low budget valentijn tips

Low budget Valentijnsdag vieren? 4 tips voor een perfecte date

Low budget Valentijnsdag vieren? Een klein budget staat een romantische avond niet in de weg! Met deze tips organiseer je de perfecte date op Valentijnsdag.

Verder lezen
valentijnsdag ideeën

Romantische date voor Valentijnsdag: maak thuis een 3-gangen diner

Ben je op zoek naar ideeën voor een romantische date op Valentijnsdag? Kook een 3-gangen diner thuis, met simpele recepten die iedereen kan maken.

Verder lezen
single zijn

Single zijn met Valentijnsdag: leuke to-do tips

Single zijn met Valentijnsdag? Dat is helemaal niet erg. In dit artikel hebben we wat leuke to-do tips voor Valentijnsdag voor je klaarstaan.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch