1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Uitnodigingen voor een kinderfeestje zelf maken? 6 makkelijke ideeën
Uitnodigingen voor een kinderfeestje zelf maken? 6 makkelijke ideeën

Zelfgemaakte uitnodiging

Uitnodigingen voor een kinderfeestje zelf maken? 6 makkelijke ideeën 

Wil je de uitnodiging van een kinderfeestje net zo speciaal maken als het feestje zelf? Ga dan eens voor een zelfgemaakte uitnodiging. Met deze ideeën ga je snel aan de slag en heb je heel snel een originele uitnodiging gemaakt. 

1. Schelp-uitnodiging  

Een verjaardagsfeest geheel in zeemeerminnenstijl of diep-in-de-zee-thema. Daar hoort een mooie, passende uitnodiging bij. Gelukkig maak je die gemakkelijk zelf door een tweedelige schelp uit een vel papier te knippen. Binnenin schrijf je de informatie over het feestje en plak je een mooie parel.

schelp-uitnodiging

2. Confetti

Wanneer je iets te vieren hebt mag confetti niet ontbreken. Deze feestelijke versiering gebruik je slim voor je uitnodiging. Een ding is zeker: al je genodigden krijgen metéén zin in een feestje.

confetti

3. IJskaart   

Partijtje vieren in de zomer? Dan is een ijsje alvast een leuk voorproefje. Door uitnodigingen in de vorm van ijslollies te knippen maak je zelf originele uitnodigingen voor een kinderfeestje. Je kunt ook nog eens iedere uitnodiging van een verschillende kleur maken. 

ijsjeskaart

4. Toverstaf  

Een uitnodiging die de meisjes zeker leuk gaan vinden: een toverstaf! Deze magische uitnodiging maak je door sterren te knippen uit papier en deze op satéprikkers te plakken. Lekker veel glitters zorgen voor wat extra magie. 

toverstaf

5. Ballon  

Een hele bijzonder uitnodiging is in de vorm van een ballon. Je geeft alle genodigden een kaartje met een ballon erop, zij moeten vervolgens de ballon opblazen en daarop staat de informatie over het feestje. Een unieke uitnodiging. Heb je geen tijd meer om speciale ballonnen af te laten drukken, dan is een uitnodiging aan een gewone ballon ook nog steeds een origineel idee.

ballon

6. Uitnodiging met popcorn 

Ga je met het kinderfeestje naar de bioscoop? Laat de voorpret dan meteen beginnen met een uitnodiging op thema. Geef alle een bak popcorn cadeau waar de uitnodiging staat opgeschreven. Met verse popcorn erin natuurlijk. 

popcorn

Meer zoals dit:

kinderfeestje in de tuin

Originele ideeën voor het leukste kinderfeestje in de tuin

Wil jij een kinderfeestje vieren in de tuin? We geven tips van speurtocht tot knutselen en van spelletjes tot cake versieren.

Verder lezen
cake versieren

Cake versieren op een kinderfeestje? Dit zijn de lekkerste versieringen

Cake (of cupcakes) versieren op een kinderfeestje is een leuke activiteit voor iedereen. Welke versieringen kun je allemaal gebruiken? We geven 7 tips.

Verder lezen
Leuke traktaties voor kinderen op school

Trakteren op school? Leuke uitdeelzakjes en kinder traktaties

Mag jouw kind trakteren op school? Weet je niet zo goed wat? Deze uitdeelzakjes brengen de uitkomst.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch