1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. Zo maak je een verjaardagstaart voor je kat (met video!)
Zo maak je een verjaardagstaart voor je kat (met video!)

verjaardagstaart kat

Een verjaardagstaart voor je kat maken doe je zo (met video!)

Is jouw kat jarig en wil je een lekkere verjaardagstaart maken voor jouw kat? Happy birthday! Verwen je maatje dan maar eens goed. Hoe je die verjaardagstaart maakt? We helpen je graag op weg met tips voor een lekkere verjaardagstaart voor jouw jarige kat. En dat is zoals je van ons gewend bent niet moeilijk én niet duur!

Variaties op een kattentaart voor je kat

Hoe maak je nou een kattentaart? Met welke ingrediënten? En hoe ga je te werk? We helpen je op weg met twee leuke variaties op een kattentaart: 

Kattentaart met tonijn voor je kat

Je snapt ongetwijfeld dat je bij je kat niet moet aankomen met slagroomtaart of een cheesecake, waar wij mensen zo dol op zijn. Nee, jouw kat verdient een taart met de ingrediënten waar hij of zij zo dol op is. Oftewel: tonijn! Voor deze kattentaart met tonijn heb je nodig:

 • 1 blikje tonijn
 • 1 groot ei
 • Halve eetlepel zelfrijzend bakmeel
 • Klein beetje lactosevrije kaas

Zo maak je de taart:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pak een kom. Scheid het eiwit van het eigeel en gooi het eigeel weg. Voeg het eiwit toe aan de kom, samen met de helft van de tonijn en het bakmeel en de kaas. Mix alles door elkaar tot er een stevige massa ontstaat. Giet de massa in cupcakevormpjes en zet ze 15 minuten in de oven. Laat de cupcakes tenslotte afkoelen en maak ze af met een topping van de overige tonijn. En dan smullen maar!

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

kattentaart

Zalm cupcakes voor je kat 

Is jouw kat dol op zalm? Dan is een cupcake van zalm een echt cadeautje voor zijn of haar verjaardag. Hoe je dit maakt, leggen we je graag uit. Voor deze zalm cupcakes heb je nodig:

 • Zalm
 • 3 eetlepels Parmezaanse kaas
 • 3 eetlepels bloem
 • 1 ei

Zo maak je deze zalm cupcakes voor je kat:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop het ei. Maak de zalm zo klein mogelijk en voeg dit samen in een kom. Voeg al roerend langzaam de bloem toe. Voeg tot slot ook de kaas toe. Giet de massa in cakevormpjes en zet het voor 15 minuten in de oven. Als topping kun je eventueel wat restjes zalm gebruiken óf kattenkruid. Een ding weten we zeker: jouw kat voelt zich vandaag jarig!

Voor op het boodschappenlijstje voor jouw kat:

Wist je daarnaast dat ALDI een groot assortiment heeft aan kattenvoer en kattenbakvulling voor een lage prijs? Neem gerust een kijkje in de winkel! 

Meer zoals dit:

beste kattenvoer

Hoe kies je het beste kattenvoer voor jouw kat?

Hoe kies je het beste kattenvoer voor jouw kat? Voor veel mensen is dat een ingewikkelde zoektocht, en dus helpt ALDI je graag op weg.

Verder lezen
Zelf kattenspeeltjes maken? 5 ideeën

Zelf kattenspeeltjes maken? 5 ideeën

Wil je jouw kat nog eens extra verwennen? En ondertussen jezelf vermaken? Neem dan eens de tijd om zelf kattenspeeltjes te maken. Niet moeilijk, wel leuk!

Verder lezen
kat kartonnen doos

Dit is de reden dat katten zo van een kartonnen doos houden

Zet een kartonnen doos in je woonkamer, en je kat is door het dolle heen. Wat maakt die kartonnen doos voor katten toch zo leuk? ALDI legt het je uit!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch