1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Een kleurplaat en 5 andere cadeaus voor Sinterklaas & Ozosnel
Een kleurplaat en 5 andere cadeaus voor Sinterklaas & Ozosnel

Sinterklaas kleurplaat

Een kleurplaat en 5 andere cadeaus voor Sinterklaas & Ozosnel

Een kleurplaat voor Sinterklaas of een wortel voor Ozosnel? Wat geef jij aan Sinterklaas wanneer je jouw schoen zet? Het is wel zo lief om ook hem af en toe wat moois toe te stoppen. Ook het paard van Sinterklaas geniet van een lekkernij op zijn tijd. Met deze tips weet je zeker dat beide genieten van jouw mooie cadeau. 

pepernoten

Cadeautjes voor Sinterklaas

Je kunt niet zomaar je schoen zetten en verwachten dat Sinterklaas er iedere avond weer wat lekkers of moois in stopt. Een cadeautje voor al dat harde werken is wel op zijn plaats. Gelukkig is hij snel tevreden met een lief zelfgemaakt cadeau. Dit staat er op zijn verlanglijstje.

1. Maak een tekening voor Sinterklaas

Sinterklaas geniet ervan wanneer je je best voor hem doet. Een tekening is daarom het perfecte cadeau om in je schoen te stoppen. Door lekker te tekenen en te kleuren is de Sint weer een mooie tekening rijker en daar wordt hij verschrikkelijk blij van! Bovendien is een tekening licht en makkelijk mee te nemen. We kunnen natuurlijk niet riskeren dat hij met te veel zware cadeaus van het dak valt. PS: hieronder vind je een mooie kleurplaat die je kunt gebruiken. 

2. Schrijf Sinterklaas een lieve brief 

Soms vindt Sinterklaas het leuk om iets anders te lezen dan een verlanglijstje. Stop daarom een lieve brief in je schoen, waarin je vertelt hoe blij je bent dat hij ieder jaar weer komt en alle andere dingen waar je gelukkig van wordt. Zo’n vrolijke brief leest Sinterklaas met volle teugen en is daarom een cadeau dat zeker mee teruggaat naar Spanje. 

3. Sinterklaas knutselen: zelfgemaakte stoomboot of schoen  

Sinterklaas wordt ook blij van knutselwerken. Zelfgemaakte schoenen, een stoomboot of een mooi portret van hemzelf met Ozosnel. Het maakt niet uit wat je maakt, als je maar laat zien dat je je best doet. Een stoomboot maken is helemaal niet zo moeilijk. Je kunt de stoomboot of de schoen die je klaarzet voor Sinterklaas in een paar stappen in elkaar knutselen, je leest het in de volgende artikelen.

Cadeautjes voor Ozosnel, het paard van Sinterklaas 

Het is een werk, hoor. Alle cadeautjes op tijd afleveren en door weer en wind over de daken lopen. Niet alleen Sinterklaas verdient een cadeautje, ook het paard van Sinterklaas geniet van een lekkernij op zijn tijd. Wat geef je nu eigenlijk aan Ozosnel? 

1. Wortels.. maar ook ander groente en fruit

Wat eet het paard van Sinterklaas? Ozosnel is een gezond paard en houdt van groente en fruit. Geen suiker meer in de schoen, maar een lekkere friszoete appel! Ozosnel is dol op wortels, appels, broccoli en zelfs spruitjes. Allemaal dingen waar Ozosnel van houdt, naast de oude vertrouwde wortel natuurlijk, want dat blijft toch wel één van de favorieten van het paard van Sinterklaas.

2. Water voor de dorst

Met al dat geren en gerace smacht het paard van Sinterklaas ook naar een beetje water op z’n tijd, dus zet ook vooral een bakje water naast de schoen. Zo zorgen we er samen voor dat Ozosnel genoeg energie heeft om de rest van de kinderen ook van cadeaus te voorzien. 

3. Ozosnel en een kleurplaat van Sinterklaas

Ozosnel kun je niet zonder een mooie kleurplaat terug naar zijn stal laten gaan. Dus sla de kleurplaat hieronder op (gebruik je rechtermuisknop en ‘opslaan als’) en print de kleurplaat uit om in te kleuren. Zet de kleurplaat opgerold in je schoen met een lekkere wortel en Ozosnel komt zeker vaker terug!

Winactie

Daarnaast kan je er ook een mooie prijs mee winnen! Kleur de kleurplaat in, download de tekening en deel het eindresultaat in de comments op Facebook om kans te maken op je verlanglijstje.

Sinterklaas kleurplaat | ALDI

Op het boodschappenlijstje:

Meer zoals dit:

Surprise Sinterklaas

Sinterklaas surprise maken: 3 originele ideeën

Het is weer tijd om de handen uit de mouwen te steken en dit jaar de mooiste surprise in elkaar te knutselen. Met deze surprises stel je Surprise Piet niet teleur!

Verder lezen
Stoomboot Sinterklaas

Stoomboot knutselen: zo maak je zelf de stoomboot van Sinterklaas

Surprisetijd! Steek de creatieve handen uit de mouwen om de mooiste stoomboot voor Sinterklaas te knutselen. Welke is jouw favoriet?

Verder lezen
knutselen Halloween

Knutselen met Halloween: zo maak je zelf een lampion

Leuk! Wil jij een lampion knutselen voor Halloween? We geven handige tips!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch