1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Single zijn met Valentijnsdag: leuke to-do tips
Single zijn met Valentijnsdag: leuke to-do tips

single zijn

Single zijn met Valentijnsdag: leuke to-do tips

Single zijn met Valentijnsdag is helemaal niet erg. Sterker nog: het is juist leuk! Er zijn op de dag van de liefde namelijk ook genoeg leuke dingen voor singles te doen. Of je nu naar buiten wil, of lekker thuis wil blijven: het kan allemaal. Op zoek naar leuke tips voor Valentijnsdag? Hieronder staan wat leuke ideeën voor je klaar.

Tips voor Valentijnsdag: wat kun je gaan doen?  

Op Valentijnsdag staat alles in het teken van de liefde. Wanneer je geen partner hebt, dan is het op deze dag leuk om bij goede vriendschappen stil te staan. Ook dat is een vorm van liefde. Natuurlijk hoef je als single op Valentijnsdag niet iets speciaals te doen, maar gezellig is het wel. Ga bijvoorbeeld één van de volgende dingen doen. 

1. Organiseer een diner met single vriend(inn)en  

Maak van Valentijnsdag een feestje en vier de liefde. Organiseer op deze dag een diner met een groep single vriendinnen. Ga samen met je vriendinnen de keuken in om een lekker gerecht te maken. Wat dacht je van een pasta met pesto? Zo’n smaakvolle pasta valt zeker bij iedereen in de smaak.

2. Speeddate event

Als je single bent, maar open staat voor een relatie, dan kun je je opgeven voor een speeddate event. Deze worden vaak rond Valentijnsdag georganiseerd. Als je het spannend vindt, kun je ook met een vriend(in) of kennis er naartoe gaan. Je spreekt tijdens zo’n speeddate event een aantal minuten met een man of vrouw en daarna schuif je weer door naar een ander persoon. Op die manier leer je in een korte tijd ongeveer tien of meer mensen kennen. Mocht je met iemand een klik hebben, dan kun je diegene aan het einde van het event opzoeken en kunnen jullie in contact blijven. Wie weet wat de toekomst brengt!

cocktails

3. Filmavond met romantische films 

Organiseer een filmavond samen met vriend(inn)en en zwijmel weg bij een romantische film. Op zo’n filmavond kan een lekkere borrelplank natuurlijk niet ontbreken. Liever een filmavond voor jou alleen? Ook dat kan. Pak een grote doos met tissues (en chocolade) en bekijk de mooiste liefdesfilms.

4. Spa avond 

Kun je wel wat extra ontspanning gebruiken? Organiseer dan een spa dag of spa avond in je eigen huis. Neem een lekkere douche of bad en scrub je lichaam. Doe een voedend masker in je haar en doe er ook een op je gezicht. Geef je lichaam eens wat extra liefde. Ben je weer helemaal fris en fruitig? Droog je dan af en lak je nagels in een mooie kleur. Je zult zien dat je er daarna weer helemaal tegenaan kunt.

5. Even helemaal niets 

Heb je helemaal geen zin om iets te doen met Valentijnsdag? Dat hoeft natuurlijk niet. Dat is één van de voordelen van single zijn. Plof op de bank met een goed boek, kijk een serie of ga lekker vroeg naar bed. Jij mag zelf bepalen wat je gaat doen. 

Meer zoals dit:

low budget valentijn tips

Low budget Valentijnsdag vieren? 4 tips voor een perfecte date

Low budget Valentijnsdag vieren? Een klein budget staat een romantische avond niet in de weg! Met deze tips organiseer je de perfecte date op Valentijnsdag.

Verder lezen
valentijnsdag ideeën

Romantische date voor Valentijnsdag: maak thuis een 3-gangen diner

Ben je op zoek naar ideeën voor een romantische date op Valentijnsdag? Kook een 3-gangen diner thuis, met simpele recepten die iedereen kan maken.

Verder lezen
recept met rode wijn

12 x lekkere recepten met rode wijn

Gek op rode wijn? We zetten maar liefst 12 recepten die rode bevatten op een rijtje. Van stoofperen tot suddervlees en zelfs toetjes!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch