1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 3x paasstol op een andere manier
3x paasstol op een andere manier

3x paasstol op een andere manier

3x paasstol op een andere manier

We kennen het allemaal: de paasstol of kerstbrood. Dat heerlijke brood dat we eten met Pasen en Kerstmis en eigenlijk stiekem het hele jaar willen eten. Je hebt een uitgebreide keuze zodat jij van het lekkerste en beste brood kunt genieten samen met je gezin, maar ook voor een ontbijtje voor jezelf kun je bij ons terecht. Wil je jouw paasstol nog iets spannender maken? Lees dan vooral verder, we zetten drie leuke opties voor je op een rij. Of je nou zoet of hartig houdt, er is voor ieder wat wils met de paasstol!

1. Paasstol met een bijzondere boter

Dit is natuurlijk een open deur, want een groot deel van de Nederlandse bevolking eet haar Paasstol graag met een flinke smeer roomboter en amandelspijs. Maar een bijzonder leuk idee is om de boter te pimpen die je op het brood smeert.

Begint jouw hart sneller te kloppen van zoetigheid? Denk dan aan verschillende zoete smaakmakers die je door de boter heen kunt roeren om een bijzondere combinatie te krijgen. Neem een drupje honing, balsamico-azijn of agave siroop en roer deze door zachte boter. Kinderen aan tafel? Prak wat hagelslag, smarties of gehakte stroopwafels door de boter. Dubbelzoet en dubbellekker. Dat is niet alleen lekker bij een paasstol, maar ook bij bijvoorbeeld een chinois. Heb je liever een meer hartige inslag, roer dan cream cheese en kruidenkaas, mascarpone of verse geitenkaas door de boter en je hebt fantastisch beleg op jouw paasstol.

2. Belegd notenbrood of paasstol

Een andere optie is om de stol uitgebreid te beleggen. Verras jouw huisgenoten met een plank vol belegde plakken paasstol met allerlei gecombineerde belegvarianten. Verschillende soorten fruit is een bijzonder lekker idee, zoals aardbeien met poedersuiker, maar je kunt ook voor een tropische variant met ananas en mango gaan. Supertip: bak de volgende dag overgebleven paasstol op als wentelteefjes (met ei en melk) bij het ontbijt.

Kaas en noten zijn een goede combi, daar gaan we in de laatste tip nog dieper op in. Maar een deel broodjes op de plank beleggen met de lekkerste oude kaas uit ons assortiment zal velen doen glimlachen van oor tot oor. Leg er nog een plak gedroogde ham en cherrytomaatjes op en je hebt een fenomenaal ontbijt en een gezellige start.

rozijnenbolletjes

3. Kaas en vruchtenbrood

Kaas en vruchtenbrood zijn een match made in heaven. Bij een goede kaasplank horen een paar plakjes gebakken of geroosterd bijzonder brood. Probeer het en je snapt - of proeft - het meteen. Het assortiment kaasjes in de ALDI-winkels is zeer uitgebreid en goed geprijsd, dus doe eens gek en serveer verschillende kaasjes bij de brunch in het weekend met geroosterde plakjes paasstol. Misschien nog beter: gebruik restjes paasstol en rooster deze bij de kaasplank in de avond. Dadel- en vijgenbrood past daar ook heerlijk bij.

Disclaimer: Producten in dit artikel kunnen seizoensgebonden zijn. Houd de folder in de gaten voor het huidige assortiment. 

Meer zoals dit:

paasbrunch recepten

Meer dan 15 lekkere paasbrunch recepten en ideeën

Recepten nodig voor de paasbrunch? Een heerlijk overzicht met meer dan 15 paasbrunch recepten, ook voor de kinderen. Voor ieder wat wils.

Verder lezen
zaden en pitten

Zo kun je zaden en pitten verwerken in je vaste eetpatroon

Zaden en pitten toevoegen aan gerechten is een goed idee, maar hoe doe je dat precies? We helpen je met lekkere recepten.

Verder lezen
Zelf smoothies en sapjes op een andere manier maken

Zelf smoothies en sapjes op een andere manier maken

Wil jij jouw sapjes of smoothies ook eens net iets anders maken? We geven 3 leuke twists om de dag op een bijzondere manier te beginnen.

Verder lezen

Meer zoals dit:

paasbrunch recepten

Meer dan 15 lekkere paasbrunch recepten en ideeën

Recepten nodig voor de paasbrunch? Een heerlijk overzicht met meer dan 15 paasbrunch recepten, ook voor de kinderen. Voor ieder wat wils.

Verder lezen
knutselen pasen

Knutselen met Pasen: de 7 leukste ideeën voor kids

7 leuke en simpele ideeën om te knutselen met Pasen met de kinderen die zelfs de niet-knutselouder makkelijk kan doen.

Verder lezen
Paasbrunch met ei

4 feestelijke ideeën voor de paasbrunch met ei

Een ei hoort erbij met de paasbrunch! 5 feestelijke ideeën met ei voor de paasbrunch die heel erg makkelijk zijn.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch