1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Koken voor een grote groep? 4 ideeën voor makkelijk eten voor veel mensen
Koken voor een grote groep? 4 ideeën voor makkelijk eten voor veel mensen

makkelijk eten voor veel mensen

Makkelijke gerechten voor veel mensen: 4 tips om te koken voor een grote groep

Het lijkt misschien lastig om makkelijk eten te maken voor veel mensen, maar niks is minder waar. Met deze tips en ideeën draai je je hand er niet meer voor om. Jij kan nu zonder moeite een groep vrienden uitnodigen voor een maaltijd en je grote familie vragen om te blijven eten. En dat ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs? Natuurlijk wel!

1. Kies een makkelijk gerecht voor veel mensen

Shared dining, kleine gerechtjes of tapas zijn helemaal hot, maar als je met een grote groep mensen gaat eten niet. Want dat betekent dat jij alle ingrediënten voor ál die gerechtjes, keer zoveel mensen moet gaan klaarmaken. Lastig en heel veel werk, niet doen dus. Kies daarom wel voor grote bakken pasta, zoals deze Italiaanse ragout of pasta met paddenstoelen. Maar ook deze chili sin carne of paprikasoep zijn perfect om te koken voor een groep.

Tip: wil je toch graag kleine gerechtjes? Dan is het handig als je vrienden hebt die houden van koken, laat ze dan allemaal één gerechtje meenemen. Voor jou minder werk en je hebt toch een tafel vol lekkers! 

2. Koken voor een grote groep? Zet de BBQ aan! 

Hoe gezellig is het om met zijn allen te barbecueën? Maak van tevoren alles klaar en je hoeft alleen maar heerlijk te grillen en te babbelen. Wij zorgen dat je in de winkel heerlijk vlees, vis, groente en sausjes kunt kopen zonder dat je je spaarpot eerst moet leegschudden. 

Koken voor een grote groep

3. Kies voor vers gesneden groente

Deze tip klinkt zo logisch, maar we gaan hem nog verfijnen zodat jij nooit meer in je vingers snijdt (letterlijk) als je veel eters over de vloer krijgt. 500 gram wortel is prima te snijden voor 4 personen, maar als je 2 kilo moet gaan snijden ben je zo een uur verder. Kies daarom voor geraspte wortels, gebroken sperziebonen of een zak roerbakmix voor een wok of een zakje soepgroente. Dat kan prima door de pasta met ragout. Niemand zal proeven dat je het niet zelf gesneden hebt!

4. Makkelijk gerecht voor veel mensen: diepvries 

Voor een grote groep mensen koken kost natuurlijk ook meer geld, maar wij zijn niet voor één gat te vangen en zoeken voor elke portemonnee de beste oplossing. Kijk daarom ook eens in het diepvriesvak voor vlees en vis, dat we vaak voor een nòg betere prijs kunnen inkopen. Lekker met de superhandige voorgesneden broccoliroosjes of een van de diepvriesgroentemixen. Alles is mogelijk voor een makkelijke maaltijd voor veel mensen. Zelfs een hoop pizza’s of snacks om het nog makkelijker te maken. 

Meer zoals dit:

BBQ spiesen om zelf te maken: 6x net even anders

BBQ spiesen om zelf te maken: 6x net even anders

Heerlijke BBQ spiesen om zelf te maken, wie wil dat nou niet? De traditionele barbecue gevuld met hamburgers, kipsaté en speklappen kennen we allemaal wel: bij ALDI doen we het net even anders!

Verder lezen
Stamppot

6x de oud-Hollandse stamppot, maar dan anders!

Maak een oud-Hollandse stamppot! We zetten 6 varianten op een rij die net even anders zijn. Dat is nog eens wat anders dan de boerenkool- of andijviestamppot.

Verder lezen
avondeten makkelijk

Zo maak je avondeten makkelijk: 5 recepten

Mag het avondeten vandaag makkelijk? Kijk dan niet verder, 5 toprecepten voor een maaltijd waar je niet naar om hoeft te kijken.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch