1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. Low budget Valentijnsdag vieren? 4 tips voor een perfecte date
Low budget Valentijnsdag vieren? 4 tips voor een perfecte date

low budget valentijn tips

Low budget Valentijnsdag vieren met deze 4 tips

Heb jij dit jaar een klein budget om Valentijnsdag te vieren? Geen probleem! We geven 4 tips voor een perfecte date, want een low budget date is net zo romantisch. Het belangrijkste is namelijk jullie liefde, het samenzijn en dat iemand zijn best voor de ander doet, daar draait het allemaal om! Met deze tips verras je de liefde van je leven met een originele date op Valentijnsdag.  

Low budget valentijn tips

Liefde is… Samen genieten!  Een liefde groeit door veel tijd met elkaar door te brengen, elkaar beter te leren kennen, samen herinneringen te maken en geheimen met elkaar te delen. Die tijd is goud waard. Veel belangrijker dan het duurste cadeau op deze planeet. De beste valentijnstip? Samen op avontuur. Naar het strand, in de keuken of gewoon op de bank! 

1. Samen koken op Valentijnsdag

Een romantisch dinertje voor twee is zo’n beetje het meest klassieke scenario voor Valentijnsdag. Gezellig samen kokkerellen en stiekem snoepen van het lekkers dat je gaat maken. Samen koken is bovendien niet alleen romantisch en gezellig, het is ook nog eens praktisch. Eten moeten we ten slotte allemaal! Kies voor budgetrecepten om de kosten laag te houden. Check ook wekelijks onze aanbiedingen, daar zit gegarandeerd iets lekkers tussen. Maak een lekkere pasta á la Lady en de Vagebond, of een kipfilet uit de oven. Terwijl het eten staat te pruttelen heb je de tijd om elkaar beter te leren kennen. 

2. Een romantische filmavond

Onze favoriete low budget valentijntip: een romantische filmavond. Of je nu een romantische comedy kiest of een horrorfilm waardoor je bij jouw liefde op schoot kruipt, een filmavond is een superdate. Maak de kamer halfdonker en steek wat kaarsjes aan voordat je naast elkaar op de bank schuift. Mega romantisch! Zorg je ook voor lekkere snacks? Bij een klassieke filmavond hoort natuurlijk popcorn - en toevallig is popcorn ook nog eens budgetvriendelijk en om te smullen! 

low budget valentijn tips

3. Een bijzondere dag met het hele gezin

Net zo romantisch: Valentijnsdag met het hele gezin vieren, inclusief kids! Want een romantische dag kan net zo goed plaatsvinden met de kinderen erbij. Wat je gaat doen? Keuze genoeg! 

 • Koekjes bakken (in de vorm van hartjes)

 • Liefdesverhalen voorlezen (over St. Valentijn of Cupido) 

 • Valentijnskaarten knutselen 

 • Lekker koken en gezellig dineren

 • Het huis versieren met (zelfgemaakte) slingers in teken van Valentijn

 • Liefdesbrieven schrijven (aan elkaar!)

tip

Wees heerlijk als gezin samen overdag, maar zet wel samen een fimpje aan als de kinderen in bed liggen! 

tip

4. Uitwaaien op het strand

Ga je graag samen op avontuur? Stap op Valentijnsdag in de trein naar het strand om lekker uit te waaien. Verfrissend, low budget en een supergoed excuus om daarna samen te genieten van een kop warme chocomel met slagroom. Is het strand niet in de buurt? Dan is een wandeling in het bos natuurlijk net zo romantisch. Eigenlijk maakt de locatie niet zoveel uit. Als je de tijd maar samen doorbrengt! 

5. De ultieme tip: stel elkaar vragen  

Deze tip is perfect als je elkaar net kent of als je wat meer tijd voor elkaar vrij wilt maken. Maak allebei een paar briefjes met een intieme vraag erop en stop deze in een pot. Ga lekker samen zitten met een lekker drankje en hapje en begin te vragen en te praten. Leer elkaar diepste geheimen, rare verhalen en verlangens kennen.  

Meer zoals dit:

valentijnsdag ideeën

Romantische date voor Valentijnsdag: maak thuis een 3-gangen diner

Ben je op zoek naar ideeën voor een romantische date op Valentijnsdag? Kook een 3-gangen diner thuis, met simpele recepten die iedereen kan maken.

Verder lezen
koken date

Koken voor een date? Zo kan het leuk en goedkoop

Wil je je die ene leuke man of vrouw uitnodigen voor een gezellige date? Met deze tips maak je er een leuk avond van die helemaal niet veel hoeft te kosten.

Verder lezen
drankjes date

Eerste date? Deze drankjes en hapjes moet je in huis hebben

Eerste date? Dan wil je vast allerlei lekkers in huis halen. Met deze drankjes en hapjes ben je goed voorbereid op een spectaculaire avond.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch