Kooktipvideo's

Knutselvideo's

Waarom iets nieuw kopen, als je het ook zelf kunt maken? Met onze knutselvideo's maak je leuke en handige creaties helemaal zelf, en het is nog leuk ook! Van knutselen met plastic flessen tot de allerleukste surprises voor Sinterklaas, met deze video's is het een makkie. Kijk wat je in huis hebt en ga aan de slag! 

knutselvideo's
servet vouwen bestek

Servet vouwen met bestek: 3 variaties

Wil je een servet vouwen met bestek? Dit staat erg feestelijk. Check hier drie variaties die niet alleen leuk, maar ook nog eens makkelijk te maken zijn.

Verder lezen
menukaart maken

Zelf een menukaart maken voor kerst? Zo doe je dat

Wil je voor kerst zelf een menukaart maken en ben je daarom nog op zoek naar wat leuke inspiratie? Dit idee gaat zeker in de smaak vallen.

Verder lezen
kerstkrans maken

Leuke kerstdecoratie: een kerstkrans maken doe je zo

Wil je voor kerst een kerstkrans maken? Check dan hier hoe je een mooie krans kunt maken van sinaasappels. Het is niet alleen leuk, maar ook makkelijk!

Verder lezen
aftelkalender maken

DIY: een aftelkalender maken voor kerst (met ALDI template)

Heb je ook zo’n zin in kerst en wil je daarom speciaal voor kerst een aftelkalender maken? Met deze DIY gaat het je zeker lukken.

Verder lezen
cadeau inpakken

Fles als cadeau inpakken? 3 ideeën

Heb je een fles wijn en wil je deze fles als cadeau inpakken? Check hier drie leuke ideeën hoe je hiervan een feestelijk cadeau maakt.

Verder lezen
strik maken

Strik maken van papier? Zo doe je dat

Ga je een cadeau inpakken en wil je daarom een strik maken? Dit is helemaal niet moeilijk. Met de volgende tips kom je een heel eind.

Verder lezen
sushi surprise maken

Sushi surprise maken voor Sinterklaas? Zo doe je dat

Doe je samen met je gezin of familie aan surprises en ben je nog op zoek naar inspiratie? Denk dan eens aan het maken van een sushi surprise voor Sinterklaas!

Verder lezen
simpele surprise

Makkelijke surprise maken met een doos? Zo doe je dat

Ben je op zoek naar inspiratie voor een surprise en wil je het liefst een makkelijke surprise met een doos maken? Deze tip moet je zien.

Verder lezen
Surprise Sinterklaas

Sinterklaas surprise maken: 3 originele ideeën

Het is weer tijd om de handen uit de mouwen te steken en dit jaar de mooiste surprise in elkaar te knutselen. Met deze surprises stel je Surprise Piet niet teleur!

Verder lezen
kat knutselen

5x knutselen met plastic flessen

Wist je dat je hele leuke dingen kunt maken van lege plastic flessen? In dit artikel lees je 5 tips om te knutselen met flessen.

Verder lezen
Spaanse waaier

DIY: een Spaanse waaier knutselen doe je zo

Tijdens warme dagen is het heerlijk om met een waaier te wapperen. Wist je dat je zo’n Spaanse waaier ook gewoon zelf kunt knutselen? Volg daarvoor 5 stappen.

Verder lezen
kattenhuis maken karton

Knutselen met karton: een kattenhuis maken

Heb je een kat en wil je daar een kattenhuis voor maken? Dit kan gemakkelijk met een kartonnen doos. Lees hier de 7 stappen die je moet volgen!

Verder lezen
paasslinger maken

Knutselen met Pasen: maak een paasslinger (met video!)

Een mooie paasslinger maakt Pasen helemaal af. In een paar simpele stappen maak je er zelf een. Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Verder lezen
knutselen met melkpak

Vogelhuisje knutselen van een melkpak

Lunchen met een glas rode wijn of witte wijn is soms hartstikke fijn. Maar welke wijnen zijn perfect voor bij de lunch? Lees hier alles over bijpassende wijnen.

Verder lezen
kip knutselen

Kip eierdop knutselen voor Pasen

Knutselen met Pasen was nog nooit zo leuk! De eierdoos die je over hebt, kun je ideaal gebruiken om mee te knutselen. Hier lees je hoe wij een eierdop knutselen!

Verder lezen
paashangers

DIY: Paashangers knutselen van zoutdeeg (met video!)

Knutsel je eigen paashangers van zoutdeeg. Simpel, snel en je kunt er alle kanten mee op. In dit artikel en de video zie je hoe je dit makkelijk thuis maakt.

Verder lezen
knutselen met ijsstokjes

Knutselen met ijsstokjes: 7 ideeën

Smullen de kinderen in de zomer ook zo van ijsjes? Bewaar de ijsstokjes om te knutselen! Met deze tips maak je van je ijsstokjes leuke knutselprojecten.

Verder lezen
bloemen knutselen

Bloemen knutselen van papier: 5x bloemen

Wil je bloemen knutselen van papier? Dat is extra leuk om in de lente te doen. Bekijk hier hoe je 5 verschillende papieren bloemen kunt knutselen.

Verder lezen
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch