1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 4 x de kersttafel origineel dekken en versieren
4 x de kersttafel origineel dekken en versieren

Kersttafel versieren

4 x de kersttafel origineel dekken en versieren 

Kerstmis is hét moment om gezellig en lang te tafelen met de liefste personen. Een origineel gedekte tafel is daarbij natuurlijk een echte eyecatcher. Maar vind je het ook zo lastig om de tafel mooi te versieren, zonder dat je bakken met geld moet uitgeven aan decoraties of servies dat je maar 1 keer per jaar gebruikt? Lees dan snel verder voor 4 originele kersttafels die helemaal niet duur zijn om te dekken.

 

tip

Houd rekening met het dekken van de tafel met wat je gaat eten. Ga je gourmetten of steengrillen, dan moet het apparaat nog in het midden, dus kies dan niet voor veel versiering op die plekken.

tip
kerst

Een kersttafel vol kerstballen en lichtjes

Kersttafel versieren met ALDI

Is de kerstboom versierd en het huis helemaal klaar? Kijk dan wat je over hebt aan kerstversiering en gebruik dat op de kersttafel. Leg een lange loper in het midden en leg hierop allerlei kerstballen – het liefst van dezelfde kleur voor de rust – met daarbij een aantal kandelaren, waxinelichtjes of een (kort) lichtjessnoer. Het licht zal de ballen extra doen stralen. Een kleine variant hierop is om de kerstballen samen met een lichtjessnoer in doorzichtige vazen te stoppen. De lichten geven een mooie sfeer op tafel en je hebt geen euro extra uitgegeven.

Behangrol als loper of tafelkleed

Megatip: koop een neutrale (of juist niet) behangrol, in de sfeer van je kerstversiering en de kleur van de kerstballen, en gebruik dat als tafelkleed (met een paar plakbandjes aan de onderkant). Maak het af met wat gemaakte sliertjes bijpassend glitter -of kerstinpakpapier- dat je voor een spotprijs in de ALDI kunt vinden – en voilà: een prachtige kersttafel. Ideaal want er mag op gemorst, gekleurd of gescheurd worden en je kunt het na het eten zo weggooien.

Leg de natuur op tafel

Kersttafel versieren met ALDI

Niks is zo fijn als een lange wandeling – hopelijk in de sneeuw – om een frisse neus te halen met de feestdagen. Kijk goed rond of je mooie gevallen bladeren, dennenappels, kastanjes, loof of takjes kunt vinden waarmee je de tafel mooi kunt aankleden. Maar kijk ook eens bij ons plantenaanbod, voor een mooi prijsje kun je daar al de beste planten vinden. Hang de gevonden takjes met kleine slingers op of leg ze in het midden van de tafel voor een prachtige centerpiece met dennenappels en bladeren. Een deel van je vondst, zoals de dennenappels, zijn ook nog perfect te gebruiken voor de rest van het jaar: goedkoop en duurzaam!

Verschillend servies op de kersttafel

Allemaal verschillend servies op tafel, dat kan toch niet? Natuurlijk wel! Een groot en goedkoop voordeel van 2022 is dat het helemaal hipperdehip is om verschillende stijlen servies te gebruiken op 1 tafel. Dus kom je servies van dezelfde stijl te kort voor al je gasten, dan kan je voor een mooi kerstservies bij ons terecht. Niet alles hoeft tegenwoordig meer perfect op elkaar aan te sluiten. Zo kan je bij ons voor een goed prijsje een compleet servies of net wat je extra nodig hebt. Dek hiermee de tafel en je krijgt een bont gezelschap en daarmee een supergezellige avond. Of nog goedkoper, leen een paar borden van je buren!

Meer zoals dit:

Kerstcadeautjes onder de boom

Wanneer is het tijd voor de kerstcadeaus onder de boom?

Een kerstboom met allemaal cadeautjes eronder ziet er zó leuk uit, maar hoe pak je dat goed aan? Groot of klein en wanneer dan? Lees onze tips voor een gezellige en betaalbare kerst.

Verder lezen
alternatieve kerstboom

De 4 leukste alternatieven voor een kerstboom

Wil jij iets anders dan een traditionele kerstboom in huis? ALDI geeft je tips hoe je op creatieve wijze de leukste alternatieven voor een kerstboom in huis haalt!

Verder lezen
Overgebleven oliebollen

4 recepten met overgebleven oliebollen

Heb je geen idee wat je met de overgebleven oliebollen kunt doen na Oud & Nieuw? ALDI helpt je aan 4 lekkere ideeën!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch