1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. De allerleukste kerstcadeaus voor onder de boom
De allerleukste kerstcadeaus voor onder de boom

kerstcadeaus

De allerleukste cadeaus voor onder de boom die niet duur hoeven te zijn

Veel mensen zijn er dol op: de magie van kerstcadeautjes. Geven is bijna nog leuker dan krijgen, toch? Toch geeft het in alle drukte voor een hoop mensen ook een bepaalde last: wat moet je dit jaar weer kopen voor je ouders, je broer of zus of die goede vriend(in)? Daarom helpt ALDI je graag aan leuke inspiratie. Zowel in ons assortiment helpen we, als in originele ideeën. 

Kerstcadeaus bij ALDI

Leuke, goedkope kerstcadeautjes bij ALDI

Zie jij op het internet door de bomen het bos niet meer als het gaat om kerstcadeautjes? Geen zorgen! Dit jaar hebben we elke week een leuk, wisselend assortiment aan kerstcadeaus in de winkel liggen. Betaalbare non-food artikelen die voor iedereen leuk zijn. Houd onze folder in de gaten als je benieuwd bent welke kerstcadeaus we per week in ons assortiment hebben!

Cadeaus om zelf te maken

Kerstinspiratie bij ALDI

Je hoeft niet veel geld aan kerstcadeaus uit te geven. Sterker nog: behalve de betaalbare cadeautjes van ALDI zijn er genoeg leuke do it yourself ideeën die een plek onder de boom verdienen! Wat dacht je van de volgende ideeën?

 • Een eigen versierd notitieblokje, waarbij je de kaft beplakt met glitters, er een mooie tekening op maakt of linten aan toe voegt? Origineel én hip!
 • Bak koekjes en doe er een mooie strik omheen. Maak van karton een papierenbakje of koop een glazen potje.
 • Naai, haak of brei een deken, sjaal of muts voor iemand. Moet je natuurlijk wel een beetje handig zijn met naald en draad.
 • Maak je theepakketje. Koop verschillende theesoorten en doe deze in twee mooie theeglazen. Voeg ter decoratie honing of suikerklontjes toe voor een leuk effect.

Door het jaar verzameld: een geniet pakket

Wil je volgend jaar wel een leuk, maar goedkoop kerstcadeau? Houd gedurende het jaar de aanbiedingen bij ALDI in de gaten. Is er een keer een actie waarbij je producten voordelig krijgt? Dan is dat een mooie gelegenheid om te kopen wat je nodig hebt én om meteen een product apart te houden voor de ander. Aan het eind van het jaar heb je zo wat leuke producten bij elkaar verzameld om weg te geven. Maak hier een leuk pakket van met doorzichtig folie en je hebt iets in handen waar iedereen blij mee is! 

 

Meer zoals dit:

uitnodiging kerst maken

Zelf de uitnodiging voor het kerstdiner maken? 3 simpele ideeën

Staat het kerstdiner dit jaar bij jou thuis op tafel? Dan is het leuk om je gasten op een originele manier uit te nodigen. Hoe je dat doet? We geven je drie leuke tips voor het maken van een originele uitnodiging voor jouw kerstdiner!

Verder lezen
adventskalender

Zo maak je een persoonlijke adventskalender

Een kant-en-klare adventskalender openmaken, is natuurlijk al een hele leuke bezigheid. Maar je kunt er ook eentje zelf maken en vullen met de lekkerste snoepjes!

Verder lezen
Uitsteekvormpjes kerst

De gouden tip voor een toffe Kerst met de kids: uitsteekvormpjes

Uitsteekvormpjes zijn dé tip die ervoor zorgt dat de kids zich kostelijk (en jij dus ook) vermaken tijdens alle maaltijden met kerst.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch