1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Kerstbingo met de familie: maak je eigen spel
Kerstbingo met de familie: maak je eigen spel

Kerstbingo

Kerstbingo met de familie: maak je eigen spel

De feestdagen zijn een uitgesproken gelegenheid om uitgebreid spelletjes te spelen met elkaar, zoals kerstbingo. Heerlijk onder het genot van een beker warme chocomelk. Naast dat het supergezellig is, merk je dat het écht doorbrengen van tijd met elkaar belangrijk en bijzonder is. Een superleuk voorbeeld is het maken van een eigen kerstbingo. Dit kost je helemaal geen cent, behalve een beetje van je eigen tijd. Je kunt de bingo spelen tijdens het kerstdiner of ontbijt, wat jij wil en wat bij jullie plannen past. Je past jouw kerstbingokaart er gewoon op aan!

kerst

DIY kerstbingo maken

De eerste stap is het besluiten wanneer je de bingo wilt gaan spelen, de locatie van het spel is namelijk essentieel voor de bingokaart. Neem bijvoorbeeld een gourmetmaaltijd. Kies uit ons assortiment de producten die je wilt gaan kopen of eten (of al hebt gekocht) en waarvan je weet dat ze op tafel staan. Zoek vervolgens op het internet (maar je mag ook de plaatjes van onze website afhalen) naar soortgelijke plaatjes. Bijvoorbeeld een fles wijn, tube saus, glas limonade of water, hamburgers, brood enzovoorts. Knip en plak die dan in een A4, naast en onder elkaar. 

Als iedereen de kaarten heeft, kunnen ze op zoek naar de items die erop staan. Diegene die ze gevonden hebben, mogen ze afkruisen of inkleuren. De winnaar is degene die als eerste klaar is met een rij of de hele kaart. Geef als prijs een klein cadeau of de winnaar mag als eerste een stuk kiezen van die prachtige ijstaart van de ALDI, want je merkt het al: een gezellige kerst hoeft niet duur te zijn.

kerst

Kerstbingo is voor iedere leeftijd

Speel je bingo met de hele familie? De kerstbingokaarten kun je makkelijk aanpassen naar de leeftijd van jouw gezin of visite. Maak het de grote kinderen iets moeilijker en voor de kleintjes heel simpel. Grote kinderen kun je op zoek laten gaan in het huis naar bijvoorbeeld boekentitels of foto’s die her en der in het huis hangen, maar ook een natuurkerstbingo is fantastisch om de wandeling buiten een stuk aantrekkelijker te maken.

Kerstbingo-zelf-maken inspiratie van ALDI

Kleurplaatbingo voor de kids

Een leuk extra idee is om de plaatjes allemaal als mini-kleurplaten op de kerstbingokaart te zetten. Zet een bak met potloden of stiften neer en ze zijn direct ook lekker bezig aan tafel. Daarnaast hebben we dit jaar ook een stempelset en een inkleurbaar tafelkleed in de winkel. Superleuk om met de kinderen te doen en ze bezig te houden tijdens het eten. 

Meer zoals dit:

adventskalender

Zo maak je een persoonlijke adventskalender

Een kant-en-klare adventskalender openmaken, is natuurlijk al een hele leuke bezigheid. Maar je kunt er ook eentje zelf maken en vullen met de lekkerste snoepjes!

Verder lezen
Uitsteekvormpjes kerst

De gouden tip voor een toffe Kerst met de kids: uitsteekvormpjes

Uitsteekvormpjes zijn dé tip die ervoor zorgt dat de kids zich kostelijk (en jij dus ook) vermaken tijdens alle maaltijden met kerst.

Verder lezen
Goedkope kerstcadeaus

De allerleukste kerstcadeaus voor onder de boom

Ben jij op zoek naar leuke kerstcadeaus voor je vrienden en familie? We geven je een paar leuke ideeën voor cadeaus onder de boom die niet duur hoeven te zijn.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch