Kerstbrunch

Kerstbrunch met de familie

Niet alleen met het kerstdiner kun je uitpakken: ook met de kerstbrunch is het hartstikke leuk om de lekkerste gerechten te maken. Heerlijke broodjes, een lekker soepje en natuurlijk mag de traditionele feeststol niet ontbreken. Samen met het gezin, lekker eten en een heerlijk muziekje maak jij er een klein en ontspannen feestje van. 

devider

ALDI's favoriete kerstrecepten

Volop inspiratie voor de Kerstdagen op Altijd ALDI

Kerstsoep

3 x de lekkerste kerstsoep

Wil jij een feestelijke wintersoep op tafel zetten? Geen stress! ALDI helpt je graag aan inspiratie. Niet moeilijk, wél lekker. Zoals deze vier soepen, die je al ruim van tevoren kunt maken en in een handomdraai op tafel zet. Eet smakelijk!

Meer informatie
crumble recepten

3 x de lekkerste crumble recepten voor Kerst

Een crumble maken met kerst is erg makkelijk en overheerlijk, veel ingrediënten heb je vast al in huis. 3 recepten om je te inspireren tot het maken van dit heerlijke toetje of ontbijt.

Meer informatie
kerstontbijt

5 makkelijke ideeën voor een speciaal kerstontbijt

Met één van deze 5 tips zet jij gemakkelijk een speciaal kerstontbijt op tafel of bed. Want wat wil je nog meer dan kerst ontspannen beginnen?

Meer informatie
Broodontbijt

Ontbijten met brood: 5 ideeën voor een goed begin van de dag

Wat is jouw favoriete ontbijt met brood? Met deze 5 brood ontbijtrecepten raak je er nooit op uitgekeken. Heb je bijvoorbeeld al het ALDI Bakkersgoud geprobeerd?

Meer informatie

Hoofdgerecht met kerst

Niets is leuker dan het voorbereiden van een uitgebreid hoofdgerecht met kerst voorbereiden. Met lekkere geuren uit de keuken, mooie servetten en de hele familie bij elkaar. Vooral met het kerst hoofdgerecht zijn we vaak weken bezig. Want wat komt er dit jaar als kerstdiner op tafel? Een groot pronkstuk is toch wel typisch voor het hoofdgerecht met kerst. Maar daarnaast zijn er ook nog de bijgerechten, zoals groenten, aardappelen of salades. Is een beetje hulp wel welkom? ALDI denkt graag mee over een makkelijk kerstdiner. Vul bijvoorbeeld onze pasteibakjes met lekkers, dat gaat een stuk sneller dan ze zelf maken. Bij ALDI hebben we ook lekkere bijgerechten, zelfs onze aardappeltjes zijn al gekruid. Zo is er alle tijd om te focussen op het hoofdgerecht zelf.

Er is zowel keuze uit vegetarische hoofdgerechten voor de kerst als sappige eendenborst voor de vleesliefhebber. Het kerstassortiment van ALDI maakt de feestdagen voor iedereen een succes. Koop alles voor het hoofdgerecht met kerst bij ALDI. Makkelijk en voordelig.

Kerstgerechten inspiratie

ALDI heeft allerlei tips voor lekkere en verrassende kerstgerechten. Wordt het de vertrouwde gevulde kalkoen of is het eens tijd voor iets anders? Wel eens gehoord van bloemkoolsteaks? Dat zijn lekker gekruide bloemkoolplakken met pesto, Parmezaan en pijnboompitten. Of misschien is een kleurrijke spiraalratatouille een leuk idee? Twee unieke kerstgerechten voor vegetariërs of flexitariërs, geheel zonder vlees. Maar ook voor de vleeseters heeft ALDI volop in de schappen, zoals Black Angus biefstuk met peperroomsaus, varkenshaas met pistachekorst en zalm uit de oven. Lekkere ideeën om een heerlijk hoofdgerecht met kerst te serveren.

Voorgerechten kerstmenu

Is het kerstdiner hoofdgerecht inmiddels helemaal uitgedacht? Kijk dan ook eens naar onze tips voor bijzondere voorgerechten met kerst. Carpaccio als voorgerecht met kerst doen we in Nederland maar al te graag. Vasthouden aan het vertrouwde maar toch eens met een andere twist dit jaar? Natuurlijk wel! Kies dan voor de carpaccio met Aziatische twist. Met wat zoete chilisaus, bosui, gembersnippers en sojasaus krijgt de bekende carpaccio ineens een verrassend andere smaak. Voor een mooie opmaak van het kerst voorgerecht: leg de carpaccio in een krans of snij kaas uit in de vorm van een sterretje.

Op zoek naar een vegetarisch voorgerecht voor het kerstmenu? Ook dan liggen de kerstboodschappen bij ALDI. Maak bijvoorbeeld vega pasteitjes met paddenstoelen, pecan en pompoen, of kies voor een hartige worteltaart met geitenkaas en walnoten. Kijk bij de dichtsbijzijnde ALDI om ideeën op te doen voor het voorgerecht met kerst. 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch