Kerstbrunch

Kerstbrunch voor de hele familie

Culinair en voordelig uitpakken met de feestdagen? Dan hoort een kerstbrunch daar zeker bij, want de kerstdagen zijn natuurlijk een goed excuus om elk eetmoment aan te grijpen en heerlijke gerechten voor de hele familie te bereiden. Heerlijke crumbles, hartige croissants en de traditionele feeststol. Met een warm welkom bij ALDI maak jij er een ontspannen feestje van. 

Kerst bij ALDI
Ovengebakken spek of ham van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.29
125 g. kg = 18.32
GOURMET Ovengebakken spek of ham
Ovengebakken spek of ham
Luxe stol van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
-42% 3.99 2.29
1 kg kg = 2.29
Gourmet Luxe stol
Luxe stol
Boter met Camargue zeezout van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.49
250 g kg = 9.96
GOURMET Roomboter met Atlantisch zeezout
Roomboter met Atlantisch zeezout
Jamon Serrano Gran Reserva van ALDI
 • Niet verkrijgbaar
2.49
80 g. kg = 31.13
Gourmet Jamon Serrano Gran Reserva
Jamon Serrano Gran Reserva

Recepten voor ieder budget

Volop inspiratie voor de feestdagen

Op zoek naar inspiratie voor de borrel of het diner?

Kerst bij ALDI

Zelf een kerst brunch oraniseren

Een brunch vormt dat heerlijk moment tussen ontbijt en lunch, de maaltijd die late starters op de dag aangrijpen om wat lekkers op tafel te zetten, of om nog een extra maaltijd mee te pakken. Een brunch met kerst organiseren wordt makkelijker met onze simpele budgettips en ideeën voor een uitgebreide brunchtafel. Wat ontbreekt er bij ALDI sowieso niet aan een kerstbrunch? Originele ideeën voor een feestelijke aangeklede tafel met mooie tafelkleden en verlichting, een assortiment aan kerstballen en prachtige decoratie, en creatieve knutseltips voor servetten en een gepersonaliseerde menukaart waar iedereen van geniet. Dan de invulling, want waar bestaat de brunchplank uit? Denk aan feestelijke soepen, zoete crumbles en wentelteefjes, sandwiches en speelse varianten op de klassieke fruitsalade. En dat alles voor een kleine ALDI prijs. 

Favoriete kerstbrunch recepten

We hebben een aantal favoriete kerst brunch recepten voor je klaar staan. Met de kerstdagen is er vaak veel meer ruimte voor eetmomenten waar je normaal gesproken naast werk en een druk sociaal leven met je familie of vrienden geen tijd voor hebt. Dus heb je een uurtje over? Onze havermoutcrumble met stoofpeer en kaneel zet je in 60 minuten op tafel, gegarandeerd een succes bij je familieleden of vrienden met een zoete kauw. Iets hartiger en sneller gemaakt zijn de mini smashed croissants met avocado, feta en tomaat. In een kleine 20 minuten klaar, en toch net wat anders dan het gewone croissantje of broodje bij de brunch. 

Budgetvriendelijk brunchen met kerst

Een brunchplank samenstellen is bij ALDI eenvoudig, maar vooral budgetvriendelijk. Zo hebben we voor ieder budget alles in huis voor de kerst brunch tafel. Van roomboter mini croissants, bagels en kant en klare American style pancakes tot de enige echte luxe stol en de zoete chinois die de brunch een heerlijk zoete touch geven. De feestelijke aankleding in de vorm van glinsterende kerstballen met gouden en zilveren confetti, kersttheelichtjes en prachtige tafelkleden maken het helemaal af zonder in te leveren op budget. 

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
 • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch