Categorie Huis & Tuin | Altijd ALDI, het online magazine van ALDI.nl

Huis & Tuin

Hier vind je inspiratie over alles wat zich afspeelt in en rondom je huis en tuin. Heb je een tuinfeestje gehad en zit er een vlek op het lievelingsshirt van je kind? Op deze pagina geven wij je tips en tricks hoe je die het beste kan verwijderen. Heb je deze zomer grootste plannen om je tuin of balkon een make over te geven? Wij zijn er voor je. Wij weten dat het een uitdaging kan zijn om je huis en tuin te organiseren, dus helpen we je graag met tips over het opruimen van je kledingkast en hoe je zelfs je kinderen daarbij kan betrekken. Zo wordt opruimen een speelse aangelegenheid. Wat wil je nog meer?

lekker-thuis

Alles voor in en om het huis

subcategorie

Huishouden

Het huishouden doen een lastige taak? Wij maken het huishouden leuk en makkelijk. Laat je op deze pagina inspireren met tips en tricks voor het organiseren van je huishouden.

Bekijk artikelen in deze categorie
SUBCATEGORIE

Tuin & BBQ

Niets is zo lekker als genieten van de buitenlucht als het mooi weer is. Je tuin klaarmaken voor een feestje of de BBQ schoonmaken? De beste tips voor tuin en bbq lees je hier.

Bekijk artikelen in deze categorie

Tips voor wassen en schoonmaken

De was doen en het huis schoonmaken. Iedereen doet het. Maar hoe kan je dat nou het beste aanpakken? Iedereen tovert weleens een wollen trui uit de wasmachine die onverwacht een paar maten gekrompen is. Of er staan wat vette vingers van dat kinderpartijtje op je ramen die je niet weg krijgt. En of je nou het liefst het hele huis centimeter voor centimeter schoonmaakt of even snel een dweil er doorheen haalt, met een druk leven kan iedereen wel wat tips gebruiken over hoe je het snelst en goedkoopst kan wassen en schoonmaken.  

Alles voor de tuin, balkon & BBQ 

Als de zonnestralen doorbreken gaan we met z’n allen weer massaal naar buiten om te genieten van het mooie weer. En wat doen we dan als eerst? Juist. Onze tuin en het balkon een opfrisbeurt geven, zodat die weer helemaal zomerklaar zijn. Kun je ’s ochtends lekker in de zon een kop koffie drinken en met een warme zomeravond de buurt kan uitnodigen voor een gezellige BBQ.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch