1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Tips voor kerst: zo hou je een glittervrij huis
Tips voor kerst: zo hou je een glittervrij huis

glittervrij huis

Tips voor kerst: zo krijg je een huis zonder overal glitters

De feestdagen zijn een tijd van glitter en glamour, met lichtjes, ballen en versieringen. Het enige nadeel kan zijn dat je hierna nog glitters tegenkomt in alle hoeken en gaten van het huis tot ver in de zomermaanden. Dat wil je natuurlijk liever niet, maar met deze 3 briljante tips voor de kerst heb jij nooit meer last van glitters door het hele huis. Groot bijkomend voordeel is: jouw glitterballen blijven nog jaren sprankelen en dat is goed nieuws voor de bankrekening.

1. Kerstballen inspuiten met haarlak

Glitter kerstbal tips van ALDI

Nummer 1 van de tips voor kerst kun je het beste uitvoeren voordat je de boom helemaal gaat optuigen. Haal je mooiste kerstballen met glitter uit de doos en spray haarlak over de hele oppervlakte. Spray natuurlijk altijd van je af en nooit richting vuur. Laat de ballen drogen op een rekje en je zult merken dat de haarspray heeft gezorgd voor een dunne plaklaag waardoor de glitters beter blijven zitten. Hang nu eerst de lampjes in de boom – nadat je ze uit de war hebt gehaald, zijn de ballen ook wel droog – en hang vervolgens de kerstballen erin.

2. Een dun laagje acryl op de kerstballen

Je kunt de kerstballen met glitter ook bedekken met een dun laagje doorzichting acrylverf, waardoor de glitters er niet meer vanaf vallen en zich kunnen verplaatsen door het huis. Handig is om dit ruim van tevoren te doen, zodat ze goed drogen en niet gaan plakken in de kerstboom.

3. Handige tip tegen glitters: afdekken!

Glitter kerstbal tips van ALDI

De simpelste en goedkoopste tip voor een glittervrij huis ligt behoorlijk voor de hand. Zet de boom neer en leg een aantal vuilniszakken om de boom heen. Hang de boom helemaal vol met pracht en praal – maar ook de kerstkransjes van de ALDI zijn bijzonder lekker (voor de portemonnee). Ga op een afstand staan, check de lampjes, doe de laatste aanpassingen en haal de zakken weg. Gebruik de zakken natuurlijk wel voor andere vuilniszaken, want ze hebben een sterke kwaliteit. Belangrijk punt: houd nu alle katten, honden en kinderen ver weg van de boom, dan houd je de glitters ook helemaal onder controle deze kerst.

Meer zoals dit:

Kersttafel versieren

4 x de kersttafel origineel dekken en versieren

Het kerstdiner eet je het liefst aan een prachtig versierde kersttafel, maar hoe doe je dat zonder dat je teveel geld uitgeeft? 4 originele tips om jouw kersttafel te dekken.

Verder lezen
Kaasplankje maken

Tips om een feestelijk kaasplankje te maken met Kerst

Een heerlijk kaasplankje maken is niet heel moeilijk en met deze tips supersimpel. Van beginner tot ervaren, iedereen kan smikkelen van dit kaasplankje.

Verder lezen
Overgebleven oliebollen

4 recepten met overgebleven oliebollen

Heb je geen idee wat je met de overgebleven oliebollen kunt doen na Oud & Nieuw? ALDI helpt je aan 4 lekkere ideeën!

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch