Categorie Huisdieren | Altijd ALDI, het online magazine van ALDI.nl

Alles voor je huisdieren

Heb je een trouwe viervoeter die al jaren bij je woont of net een nieuwe harige huisgenoot in huis genomen? Laat je dan op deze pagina inspireren door een variatie aan tips en tricks over hoe je je huisdieren het beste kan verzorgen én vermaken. Daarnaast geven we je tips over hoe je er zelfs met een klein budget een feestje van kan maken voor je huisdier, door te besparen op bijvoorbeeld voer en speeltjes. Ook geven we je nog wat makkelijk advies om met onze eigen dozen aan de slag te gaan en er een heus hondenspelletje van te maken. Klaar? Knutselen maar.

stressvrij oud en nieuw voor jouw hond of kat

Tips voor een stressvrij oud en nieuw voor jouw hond of kat

Honden en katten schrikken zich vaak een hoedje van het geknal van vuurwerk tijdens oud en nieuw. Dit geeft een hoop stress. Bereid jezelf en jouw viervoeter voor met deze tips.

Meer informatie
kattenstaart

Zo herken je aan de kattenstaart van jouw kat hoe hij/zij zich voelt

Wat betekent een zwiepende kattenstaart? En een trillende staart? Met deze tips herken je aan de kattenstaart hoe de kat of poes zich voelt.

Meer informatie
hondenijsjes

5 makkelijke hondenijsjes voor de zomer

Een honden ijsje is een perfecte traktatie in de zomer. We zetten 5 ideeën op een rijtje voor ijsjes voor honden die je thuis kunt maken.

Meer informatie
hond warmte

Zomertips voor je hond: 8 tips tegen de warmte

Net als mensen worden honden ook futloos van de warmte. Daarom is het belangrijk om extra goed voor je viervoeter te zorgen bij warm weer.

Meer informatie
hondentaart zelf maken

Zo maak je een hondentaart voor de verjaardag van je hond

Een hondentaart is zo gemaakt, met deze tips doe je het makkelijk zelf.

Meer informatie
 besparen op uitgaven voor je huisdier

Hoe kun je besparen op uitgaven voor je huisdier? 4 tips

Ben jij benieuwd wat een hond of kat per maand kost? ALDI geeft je hier inzicht in én helpt je besparen op de kosten van je huisdier!

Meer informatie
verjaardag hond

Zo vier je de verjaardag van je hond

Hoera, jouw viervoeter is jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. ALDI geeft je graag wat tips om de verjaardag van jouw hond op een originele manier te vieren.

Meer informatie
verjaardagstaart kat

Zo maak je een verjaardagstaart voor je kat

Happy birthday to… jouw kat! Is jouw kat vandaag jarig? Verwen je maatje dan maar eens goed. Bijvoorbeeld met een heerlijke verjaardagstaart voor je kat.

Meer informatie
hondenspelletjes-kartonnen-doos

Leuke hondenspelletjes met een kartonnen (ALDI) doos

Is jouw hond ook zo gek op een kartonnen doos? We hebben de leukste hondenspelletjes met een doos op een rij gezet.

Meer informatie
kattennamen

Dit zijn de leukste kattennamen van 2022

Wil jij jouw leven in 2022 verrijken met een kat? Goed idee! Welke naam ga je geven aan jouw nieuwe viervoeter? ALDI heeft de leukste kattennamen op een rij gezet.

Meer informatie
kat kartonnen doos

Dit is de reden dat katten zo van een kartonnen doos houden

Zet een kartonnen doos in je woonkamer, en je kat is door het dolle heen. Wat maakt die kartonnen doos voor katten toch zo leuk? ALDI legt het je uit!

Meer informatie
beste kattenvoer

Hoe kies je het beste kattenvoer voor jouw kat?

Hoe kies je het beste kattenvoer voor jouw kat? Voor veel mensen is dat een ingewikkelde zoektocht, en dus helpt ALDI je graag op weg.

Meer informatie
hondenspeeltjes-zelf-maken

Hondenspeeltjes zelf maken: 4 ideeën

Wil je jouw hond eens extra verwennen? En ondertussen jezelf vermaken? Neem dan eens de tijd om zelf hondenspeeltjes te maken. Heel makkelijk en leuk!

Meer informatie
antwoorden meest gestelde vragen honden

Antwoorden op de meest gestelde vragen over honden

Wat gaat er allemaal om in de kop van een hond? Droomt een hond? Zien honden kleuren? ALDI ontrafelt leuke weetjes over honden!

Meer informatie
beste hondenvoer voor jouw hond

Wat is het beste hondenvoer voor jouw hond?

Welk hondenvoer kies jij voor jouw hond? ALDI legt graag uit waar je op moet letten bij het eten voor je trouwe viervoeter.

Meer informatie
Waarom spinnen katten en houden ze niet van water? Antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over katten

Antwoorden op de 5 meest gestelde vragen over katten

Waarom spinnen katten en houden ze niet van water? Wat gebeurt er allemaal in hun hoofd? We geven antwoord op de 5 meest gestelde vragen over katten.

Meer informatie
Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe kun je stress bij honden verminderen? 5 tips

Hoe herken je stress bij honden? En hoe kun je eventuele stress bij jouw hond verminderen? Goed nieuws: het kan, en ALDI helpt je graag op weg met goede tips!

Meer informatie
Zelf kattenspeeltjes maken? 5 ideeën

Zelf kattenspeeltjes maken? 5 ideeën

Wil je jouw kat nog eens extra verwennen? En ondertussen jezelf vermaken? Neem dan eens de tijd om zelf kattenspeeltjes te maken. Niet moeilijk, wel leuk!

Meer informatie
puppy in huis

Puppy in huis? Hier moet je op letten in de eerste dagen

Die kleine voetjes, die schattige oogjes… Leuk, een puppy in huis! Maar waar moet je op letten, de eerste dagen dat je een pup in huis hebt?

Meer informatie

Een feest voor je beest 

Het is dierendag. Of de verjaardag van je hond of kat. Of gewoon een woensdag. Het is eigenlijk altijd leuk om je huisdier te verrassen met iets lekkers, toch? Wij hebben verschillende variaties op een heuse honden- of kattentaart die ook nog eens makkelijk te maken is. Daarnaast is het hartstikke leuk om te doen. Dus vraag je kinderen, de buren of je familie of ze je komen helpen en maak van de meest simpele ingrediënten een taart waar je beest nog lang over droomt.

Kattentips voor elk moment 

Katten staan bekend om hun sierlijke uitstraling, koppige karakter en eigenaardige voorkeur om liever te slapen in een kartonnen doos dan in een zachte mand. Niet voor de poes, dus. Wat we wel zeker weten? Ze zijn gek op eten. En kattenbrokken zijn er in alle soorten en maten. En ze houden natuurlijk van spelen. Hier lees je meer over hoe je zelf een kattenspeeltje kan maken en andere leuke tips voor katten. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch