Categorie Gezin | Altijd ALDI, het online magazine van ALDI.nl

De zin van het gezin  

Je familie, partner, kinderen, huisdieren en misschien zelfs je buren, allemaal zijn ze deel van je gezin. En of je nu tips nodig hebt voor het beste hondenvoer, je beauty routine naar een hoger level wilt tillen of een betaalbaar cadeau zoekt voor een familielid, bij ons vind je inspiratie voor het hele gezin en voor elke portemonnee. Wacht het hele gezin al jaren op een puppy en hebben jullie er eindelijk eentje in huis genomen? Of ben je een echte kattenliefhebber? Ook voor je harige vrienden zijn er genoeg ins en outs die het leven makkelijker én leuker maken.

favoriete-gezinslid

Voor alle gezinsleden

subcategorie

Huisdieren

Ook onderdeel van het gezin: huisdieren. Laat je op deze pagina inspireren door een variatie aan tips en tricks over hoe je je huisdieren het beste kan verzorgen én vermaken.

Bekijk artikelen in deze categorie
SUBCATEGORIE

Kids

Zelfs voor de kleinste gezinsleden hebben we genoeg tips. Denk aan leuke activiteiten voor kinderen tijdens Pasen of tips over hoe je gezond kan eten tijdens je zwangerschap.

Bekijk artikelen in deze categorie
subcategorie

Knutselen

Op zoek naar inspiratie om wat leuks te knutselen? Hier krijg je meer tips voor het knutselen van de leukste werkjes, met de dingen die je waarschijnlijk toch al thuis hebt liggen: wc rollen, papier, stiften, oud kaarsvet en nog veel meer!

Bekijk artikelen in deze categorie

Honden en katten

Onze favoriete viervoeters zijn misschien wel de meest geliefde leden van ons gezin. We zorgen er allemaal met veel liefde voor. Maar waarom houden katten eigenlijk niet van water en zijn honden nou wel of niet kleurenblind? We geven hier antwoord op al je vragen. Daarnaast lees je welke speeltjes het meest geschikt zijn voor honden en katten, waarom katten zo’n fan zijn van catnip en hoe je zelf het beste een hondenspeeltje kan maken. Purrfect, toch?

Alles voor de Kids 

Samen knutselen, van groente eten een feestje maken of handige tips voor tijdens je zwangerschap. Ook voor de kleinste mensjes van het gezin hebben we tips voor elk moment en elke portemonnee. Wat zijn bijvoorbeeld leuke knutsel ideeën voor tijdens Pasen? We hebben er genoeg om je de hele dag te vermaken. Maar ook tips voor je kinderen om vers en gevarieerd te eten komen voorbij. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch