Categorie Feestdagen | Altijd ALDI, het online magazine van ALDI.nl

Feestdagen

Op deze pagina lichten we alle Feestdagen voor je uit. Ontdek lopende acties en deals in de winkels en online, en bereid je voor op speciale aanbiedingen en thema's die bij jou passen. Of neem een kijkje in seizoenscampagnes, zoals Pasen of Kerst, voor nog meer inspiratie. 

Meer ALDI campagnes

Bekijk ook de Paasspecial en de Sinterklaasspecial campagne voor de beste tips voor alle speciale momenten.

subcategorie

Kerstinspiratie

Samen zijn, eten en proosten boven een smakelijk buffet. Zijn de kerstkoekjes en kerststol al in huis? Prettige feestdagen beginnen bij ALDI, want dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Hier vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor een geslaagde kerst.

Bekijk hier alle inspiratie
SUBCATEGORIE

Pasen

Hier ontdek je de leukste inspiratie om jezelf, je vrienden en familie tijdens Pasen te vermaken en te verwennen. Want hoe fijn is het om ‘s ochtends samen met familie en vrienden aan te schuiven voor een overheerlijk paasontbijt? Vrolijk Pasen!

Bekijk hier alle Paasinspiratie
subcategorie

Sinterklaas

Alles pepergoedkoop en even goed, gaan we een gezellige tijd tegemoet. Gezellig cadeautjes uitpakken en lekker eten. Die lieve Sint zal je echt niet vergeten. Maak jij de allermooiste surprise of een kleurplaat voor Ozosnel? Natuurlijk wel!

Bekijk hier alle inspiratie
divider

Prettige feestdagen!

Donkere, koude dagen met prachtige lichtjes en heel veel liefde: dat zijn prettige feestdagen voor ALDI. Samen zijn, eten en proosten boven een smakelijk buffet. Zijn de kerstkoekjes en kerststol al in huis? Geen tijd te verliezen voor het kerstdiner. Meerdere keren in de maand gourmetten, oliebollen bakken, frituren en uitgebreid proosten? Natuurlijk wel. Prettige feestdagen beginnen bij ALDI. We hebben niet alleen een heel prestige kerstassortiment, maar ook die mooie friteuse en andere leuke kerstcadeaus

Sinterklaas

ALDI een paradijs voor hulpsinterklazen? Nou, dat zou ons niet verbazen. De winkel ligt vol met cadeaus en koeken. En er is genoeg strooigoed voor in alle hoeken. Ook hier vind je genoeg inspiratie en recepten. Alles pepergoedkoop en even goed, gaan we een gezellige tijd tegemoet. Wie pakt cadeautjes het mooiste in? Of gaat met de kleurplaat voor de win? Maak jij de allermooiste surprise of kleurplaat voor Ozosnel? Natuurlijk wel!

SUBCATEGORIE

Valentijnsdag

Valentijnsdag vier je met liefde voor jezelf of met een speciaal iemand. Ontdek heerlijke recepten, tips en inspiratie op deze pagina. Vier de liefde op jouw manier!

Bekijk hier alle inspiratie
SUBCATEGORIE

Winterrecepten

Creëer een thuisgevoel met onze winterrecepten! Laat je nu inspireren door de winterse recepten zoals stamppot en stoofvlees.

Bekijk hier de winterrecepten
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch