Wijnland Argentinie bij ALDI

Argentinië

Mendoza Malbec van ALDI
Mendoza Malbec van ALDI
3.99
0.75 l liter = 5.32

Malbec

Malbec
Uma Chardonnay bij ALDI
Fris wit
3.99 3.33
0.75 l liter = 4.44

Chardonnay

Chardonnay
Vol en Krachtig van ALDI
Rood vol en krachtig
1.39
0.25 l

Vol en Krachtig

Vol en Krachtig

Argentijnse wijn

Argentijnse wijn is al jaren in opkomst op de wereldwijde wijnmarkt. En dat is niet voor niets. Argentinië is niet alleen de grootste wijnproducent van Zuid-Amerika, er komen ook nog eens kwalitatief hoogstaande wijnen vandaan. De meeste wijnen komen uit het noordwesten van het land, uit de wijnregio’s rondom de stad Mendoza. In deze streek aan de voet van het Andesgebergte groeien de druiven in de ideale omstandigheden voor de beste wijnen. Het gebied ligt letterlijk hoog en droog, met koele nachten en niet al te warme dagen, zodat de druiven lang de tijd hebben om al hun smaken en aroma’s te ontwikkelen. Het resultaat is kruidige, temperamentvolle en soepele wijnen, die de perfecte begeleider zijn van een Argentijnse steak of een plankje met kaas en olijven. Proef deze Argentijnse wijn bij ALDI, voor een prijs even zacht als de wijn.

Temperamentvolle wijn uit Argentinië 

De geschiedenis van wijn in Argentinië gaat eeuwen terug. Al in de 16e eeuw introduceerden de Spaanse veroveraars wijnbouw in het Zuid-Amerikaanse land. Met de komst van immigranten uit Italië, Frankrijk en Duitsland in de 19e eeuw vonden ook nieuwe druivenrassen hun weg naar de Argentijnse wijngaarden. Zoals de Franse Malbec druif, nu de ster van de wijnen uit Mendoza. Aanvankelijk werd de Argentijnse wijn vooral voor de Argentijnen zelf gemaakt. Maar sinds de jaren ‘90 zetten de producenten meer in op kwaliteit voor de export, waardoor de wijnen sterk verbeterd zijn. Tegenwoordig komen er dan ook ware topwijnen uit Argentinië. Met name de Malbec is met zijn karaktervolle aroma’s van rood en zwart fruit een graag geziene gast op de eettafel. Het is moeilijk om niet te houden van wijn uit Argentinië.  

Argentijnse topwijnen bij ALDI 

Argentinië produceert vele topwijnen. Van de klassieke rode Malbec tot een frisse Chardonnay, met een Argentijnse wijn zit je altijd goed. ALDI selecteerde de mooiste rode en witte Argentijnse wijn uit Mendoza. Deze Argentijnse topwijnen kregen allebei het testoordeel ‘Goed Getest’ van de Grote Hamersma. Topkwaliteit voor een lage prijs, gewoon in de schappen van ALDI. Een ‘vrolijke slobberchardonnay,’ noemde ook wijnkenner Nicolaas Klei onze frisse en fruitige Chardonnay, de perfecte Argentijnse witte wijn voor een heerlijke avond borrelen. Onze volle en ronde Malbec doet het dan weer goed bij een sappige steak, zoals de Argentijnen die het liefst eten. Argentijnse topwijnen, gewoon bij ALDI.

 

 

 

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch