Wijnland Californië bij ALDI

Amerika

Amerikaanse wijn

Ooit al eens een Amerikaanse wijn geproefd? Bij wijn denken we al gauw aan Frankrijk, Spanje of Italië. Landen die bekend staan om hun heerlijke wijnen. Toch komt er uit de Verenigde Staten ook heerlijke Amerikaanse wijn. Aangezien dit een ontzettend groot land is met verschillende klimaten, zijn er veel mogelijkheden. Elke staat kan zijn eigen unieke Amerikaanse wijnen ontwikkelen. Die wijnen liggen nu ook in Nederland bij ALDI in de wijnschappen. En dat ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Proef zelf een Amerikaanse wijn van ALDI en raak verrast. Er komt daar namelijk heel wat meer goeds vandaan dan alleen fastfood, countrymuziek en technologie.

Over het algemeen is de VS nog een vrij jong wijnland. Toch is Amerika de nummer vier exporteur van wijn ter wereld. In de 18e eeuw gebeurde dat voor het eerst, maar pas in de jaren 60 van de vorige eeuw kwam de Amerikaanse wijn echt van de grond. Ze importeerden druiven uit Frankrijk en maakten daar hun eigen wijnsoort van. De grootste wijnregio in de Verenigde Staten is Californië. Gezien het warme klimaat met veel zonuren is Californië de perfecte staat om heerlijke wijn te produceren. De Amerikaanse wijn bij ALDI komt dan ook voornamelijk uit Californië.

Wijn uit Amerika voor een aantrekkelijke prijs

Nadat wijn populair werd in Amerika, is dit land meer gaan exporteren. Het was tijd dat ook de rest van de wereld kennis zou gaan maken met de alcoholische druivendranken uit deze natie. Zowel rode als witte wijn komt uit Amerika. Zo hebben we een frisse Amerikaanse Chardonnay met een aangename hint van rijpe meloen. Deze witte wijn is vol van smaak, maar met een droge afdronk. Aan de andere kant van dit Amerikaanse assortiment vinden we de Ruby Cabernet. Deze zachte, soepele rode wijn bevat heerlijke tonen van rijp zwart fruit. De wijn uit Amerika komt rechtstreeks naar ALDI en is verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Amerikaanse wijnen voor iedereen

Er is altijd wel een goede gelegenheid voor een goede fles wijn. Nog nooit Amerikaanse wijnen geproefd? Probeer dan eens een van de opties bij ALDI. Tegen zachte prijsjes de beste Amerikaanse wijnen om de smaakpapillen mee te activeren. Ideaal voor een borrel naast een kaasplankje met olijven. Maar ook tijdens een licht avondmaal zijn er verscheidene Amerikaanse wijnen die het totaalplaatje helemaal afmaken. En dat allemaal gewoon bij ALDI.  

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch