Onze theemerken

Verschillende theesoorten in kopjes - ALDI

De theeproducten bij ALDI

Hoogwaardige grondstoffen, een zorgvuldige verwerking en een uitgelezen, fijne smaak: de theeproducten die ALDI in het assortiment heeft bekoren door hun bijzondere kwaliteit.

Het theeassortiment van ALDI

De gevarieerde theesoorten van ALDI

Het is niet makkelijk kiezen tussen alle theesoorten van ALDI. Er is keuze uit veel verschillende smaken. De thee van Westminster Tea is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen die zorgvuldig verwerkt zijn. Het resultaat is een uitgelezen, fijne smaak. De theesoorten van ALDI staan voor een hoge kwaliteit. Perfect om de ochtend mee te starten, of om ’s middags even af te schakelen en te genieten. Lekker bijkomen met een goed boek en een kop dampende thee op de bank na een drukke werkdag. Of na een lange wandeling door de natuur. Met de theesoorten van ALDI is er voor ieder wat wils.

Warme theesoorten

ALDI heeft een breed assortiment aan theesoorten. Wat betreft warme thee is er de keuze uit de types zwarte thee, rooibosthee, kruidenthee, groene thee en vruchtenthee. Het assortiment zwarte thee bestaat uit Engelse thee melange, earl gray thee en Ceylon thee. Bij de Engelse thee melange en earl gray thee is er de keuze uit theezakjes voor een kopje thee en voor een hele pot thee. Groene thee is er in drie smaken: naturel, cranberry en citroen. Wie van vruchten houdt, kan kiezen uit de smaken aardbei, bosvruchten, citroen en sinaasappel. En rooibosthee is er in de varianten honing, mango-perzik, naturel en specerijen. Genoeg te kiezen dus met de theesoorten van ALDI.

Een uitgebreid thee-assortiment

Naast warme theesoorten heeft ALDI ook ice tea in het thee-assortiment. Ook hierin is de keuze groot. Zo is er ijsthee met citroen, met perzik, ice tea green en ice tea green met citroen. Liever met prik? Kies dan de ice tea regular sparkling. Voor thuis en op feestjes zijn de flessen en pakken met een inhoud van anderhalve liter geschikt. Voor onderweg zijn er blikjes van 33 cl en halve-literflesjes. Ideaal voor op vakantie, in de auto, tijdens een wandeling, op schoolreisje en op het werk. Kortom, het thee-assortiment van ALDI voorziet in thee voor iedere gelegenheid!

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch