Gecontroleerde kwaliteit

Twee mannen controleren de kwaliteit bij kisten met groente en fruit - Gecontroleerde kwaliteit bij ALDI

Gecontroleerde kwaliteit

Medewerker met consument bij Groente en fruitafdeling

Bij ALDI staat de versheid en kwaliteit van groente en fruit dagelijks voorop! Om dit te kunnen garanderen, voeren we iedere dag controles door. Wij hanteren de strengste kwaliteitsnormen. Onze groente- en fruitleveranciers moeten hier dagelijks aan voldoen. De allereerste kwaliteitscontroles van ons groente en fruit vinden op het land plaats.

Iedere dag wordt het groente en fruit vers aangeleverd bij onze negen distributiecentra. Voordat de producten naar onze winkels gaan, wordt een strenge controle uitgevoerd door speciaal hiervoor opgeleide medewerkers. Zij controleren op onder andere versheid, uiterlijk, gewicht en herkomst. In de winkels wordt het groente en fruit zorgvuldig in de schappen gelegd. Kwetsbare producten zoals aardbeien, frambozen en gesneden sla worden in de koeling gepresenteerd. Door onze verkoopmedewerkers wordt de versheid van het groente en fruit continu beoordeeld. Tot slot zetten we externe specialisten in om onze kwaliteit op het land, bij de productie, bij aanlevering en in de winkel te controleren. Zo ben je bij ALDI iedere dag verzekerd van het beste verse groente en fruit.

Global G.A.P.

Global G.A.P. logo

Wij vinden het belangrijk om te weten waar ons groente en fruit vandaan komt. Daarom zijn bij ALDI alle groente en fruit gecertificeerd volgens de Global G.A.P.-norm. Dit is een internationaal kwaliteitsborgingssysteem voor veilige en duurzame voedselproductie in de land- en tuinbouw.

Hierin zijn eisen en controles opgenomen op het gebied van onder andere traceerbaarheid, voedselveiligheid, afval- en milieumanagement en veiligheid en gezondheid op de werkplek. Aanvullend vragen wij leveranciers ook om te werken volgens de GRASP-module (GlobalG.A.P. Risk Assessment on Social Practice), waarin de sociale praktijken en specifieke aspecten zoals de gezondheid van de werknemers, veiligheid en welzijn op het bedrijf aan de orde komen.

  

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch