Dit is waarom brood altijd een goede keuze is

Onze broodwereld - ALDI

Onze broodwereld

Brood vormt al sinds vele decennia een belangrijk onderdeel van het menselijk voedingspatroon. Of het nu gaat om een gezonde volkorenboterham met kaas of om een zacht wit puntje met vleeswaren. Brood is niet weg te denken uit het dagelijkse voedingspatroon.

Zijn populariteit heeft brood ongetwijfeld te danken aan het gemak, de aangename smaak en de vele variatiemogelijkheden. Brood heeft echter ook andere positieve eigenschappen. Graanproducten leveren namelijk veel voedingsstoffen zoals vezels, eiwitten, B-vitamines en ijzer, die een mens dagelijks nodig heeft. Brood levert energie en niet voor niets is volkorenbrood een onderdeel van de door het voedingscentrum opgestelde Schijf van Vijf.

Kwaliteit staat voorop

Er bestaat inmiddels een jarenlange samenwerking met de ALDI-bakkerijen, waar de liefde voor het bakken van goed brood voorop staat. Samen met de bakkers streven we er continu naar om de kwaliteit van ons brood optimaal te houden. We streven naar een receptuur, met zo min mogelijk toevoegingen.

De bakkers van ALDI zijn gecertificeerd en alle producten worden met regelmaat door gekwalificeerde keurmeesters gecontroleerd. Op deze manier wordt onder andere gecontroleerd of alle voedingswaarden voldoen aan de Nederlandse wetgeving. 

Voedingsvezelmeter

Voedingsvezelmeter

Voedingsvezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering. Per dag wordt geadviseerd 30 tot 40 gram vezels te eten. Ze komen bijv. voor in groenten, fruit, peulvruchten en noten, maar ook in brood. Om de keuze voor u makkelijker te maken, hebben wij op al onze broodverpakkingen een vezelmeter toegevoegd en leest u eenvoudig af hoe vezelrijk het brood(je) is.

 • Wit
  Brood gebakken met tarwebloem, waar de kiem en de zemel zijn uitgezeefd. Hierdoor bevat het brood < 3 gram voedingsvezels per 100 gram.
 • Bruin
  Brood gebakken met tarwebloem, waar een deel volkorenmeel (hele graankorrel) aan is toegevoegd. Hierdoor wordt het brood een bron van vezels, met tussen de 3-6 gram voedingsvezels per 100 gram.
 • Volkoren
  Brood gebakken met volkorenmeel, gemaakt van de hele graankorrel. Hierdoor wordt het brood rijk aan vezels, met 6 gram of meer voedingsvezels per 100 gram.

BAKKERSGOUD Rustiek

In onze winkels met bakkerijafdeling bieden we u ons paradepaardje: BAKKERSGOUD Rustiek. Deze rustieke broden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Zo gebruiken we Nederlandse tarwe, gemalen door een molen in het Groninger land. Zo weten we precies bij welke boeren deze tarwe is verbouwd. Hierdoor houden we de voedselketen kort en duurzaam. Kortom: echt Neerlands trots!De basis voor deze rustieke broden is een voordeeg met desem, dat 24 uur heeft gerezen. Daardoor ontstaat een robuust brood met een lekkere stevige bite en een volle smaak. Een gedeelte van het bakkerszout is vervangen door zeezout. Dit zorgt voor een lager natriumgehalte in het brood dan broden waar geen zeezout aan is toegevoegd. De rijke recepturen en decoraties zorgen in combinatie met de krokante korst voor een ongekende smaakbeleving!

 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch