1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 5 leuke variaties met diepvries bladerdeeg

5 leuke variaties met diepvries bladerdeeg

 diepvries bladerdeeg

Diepvries bladerdeeg is zo’n ingrediënt dat je eigenlijk altijd in huis moet hebben. Je kunt er vrij snel hartige en zoete hapjes van maken, een taart met restjes uit de groentelade of een complete appeltaart. Er zitten geen grenzen aan diepvries bladerdeeg. Lekker, goede kwaliteit, multi-inzetbaar en spotgoedkoop, daar moet je mee aan de slag. En we gaan je inspireren met vijf leuke variaties met diepvries bladerdeeg. 

Roomboter bladerdeegplakjes van ALDI
2.09
450 g kg = 4.64
Roomboter bladerdeegplakjes
Roomboter bladerdeegplakjes
Bladerdeeg van ALDI
  • Niet verkrijgbaar
1.19
275 g
Vers bladerdeeg
Vers bladerdeeg

5 lekkere diepvries bladerdeeg gerechten

Pittige bonenstoof op krokant bladerdeeg

Deze bonenstoof is echt zo’n gerecht waarvan je eerder had willen weten dat het kon. Dit heerlijke hapje of voorgerecht is zo ogenschijnlijk simpel dat je het bijna niet kunt geloven. Deze pittige bonenstoof met kapucijners, gerookte kip, champignons en geraspte kaas is bijzonder lekker. Helemaal als je hem op krokant bladerdeeg serveert.

Shoarmaquiche met prei

Bladerdeeg is een graag geziene gast bij een quiche. Het is een makkelijke en heerlijk krokante bodem. Tip: bak de bodem altijd eerst zonder de inhoud af in de oven, dan wordt de bodem overal goed gaar. Vervolgens vul je de quiche met gebakken shoarma, prei, crème fraiche en kaas. Heel veel kaas.

Diepvries bladerdeeg hapjes met restjes uit de groentelade 

Nog zo’n lekker recept waar je alle gasten aan tafel heel erg gelukkig mee maakt en ook jouw portemonnee. Het is goedkoop en deze oplossing tegen voedselverspilling is ook nog eens goed voor het milieu. Maak kleine diepvries bladerdeeg hapjes met restjes groente die je nog over hebt (bijv. courgette, aubergine, tomaat of broccoli) en tomatentapenade, waarvan we een uitermate goede variant in de winkel hebben.

diepvries bladerdeeg

Quiche met mozzarella en groente

We hadden het eerder al over een bijzonder lekkere shoarmaquiche gehad, waar je bladerdeeg uit de diepvries voor kunt gebruiken. Maar deze vegetarische quiche met drie kleuren paprika, courgette en mozzarella is ook echt een pareltje. Eentje voor in het vaste weekmenu thuis.

Pastaschotel met prei, ham en bladerdeeg (diepvries)

Bladerdeeg kun je als bodem gebruiken, maar ook als krokante bovenlaag van bijvoorbeeld een ovenschotel. Voor dit gerecht maken we een pastaschotel en die vullen we met prei, ham, spruitjes, macaroni en room. Als toplaag maak je krokante ruitjes van bladerdeeg uit de diepvries. Zo heb je een heerlijke combinatie van de zachte vulling en de krokante korst. Smullen maar! 

Meer zoals dit:

Vegan gourmet en menu's voor het paasdiner

Vegan gourmet en menu's voor het paasdiner

Ga je vegan dineren met Pasen? Dat is makkelijker dan je denkt. Lees snel verder voor tips voor een vegan paasdiner.

Meer informatie
 Gezellig eten vrienden

Gezellig etentje met vrienden? 3 tips voor een relaxte avond

Je wilt gezellig een etentje met vrienden thuis, hoe pak je dat beste aan? Lees hier 3 essentiële tips voor een relaxte avond.

Meer informatie
20 ideeën voor een vegetarische Paasborrel

20 ideeën voor een vegetarische Paasborrel

Wil jij een vegetarische Paasborrel organiseren? Dat is makkelijker dan je denkt! Simpele recepten, ideeën en praktische tips.

Meer informatie

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch