1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. Creatief met kerstlampjes: hier kun je ze allemaal voor gebruiken
Creatief met kerstlampjes: hier kun je ze allemaal voor gebruiken

creatief met kerstlampjes

6x creatief met kerstlampjes

Creatief met kerstlampjes? Jazeker! Wie denkt dat kerstlampjes alleen mooi staan in de kerstboom, heeft het mis. Je kunt nog zoveel meer leuks doen met jouw kerstlampjes. Zo’n lichtsnoer straalt namelijk ook goed op allerlei andere plekken. Dit jaar glinstert het hele huis van top tot teen met kerstverlichting dankzij deze sfeervolle tips!

kerstlampjes

1. Kerstlampjes in een vaas of een potje

Wist je dat een lichtsnoer heel mooi staat wanneer je het nonchalant in een vaas legt? Probeer de lampjes zo in de vaas te krijgen dat ze niet allemaal op de bodem liggen, maar juist een beetje verspreid over de vaas. Nog leuker: je kan ook andere versiersels in de vaas plaatsen, bovenop en tussen de lampjes. Pas wel op met wat je bij de lampjes legt, ze kunnen warm worden! Als het lichtsnoer in een vaas kan, kun je er ook een wijnfles mee vullen. Wel een lege natuurlijk! Een wijnfles gevuld met kerstlampjes staat extra gezellig op tafel. Of, ook leuk, in een hoekje van de kamer met allerlei verschillende soorten en maten flessen. Niet alleen in een vaas of wijnfles staat kerstverlichting erg feestelijk, ook in een potje doet een lichtsnoer het altijd erg goed. Dit kun je ook weer extra feestelijk maken. Bijvoorbeeld met leuke (zelf geknutselde) kerstdecoratie! Geen inspiratie? Bekijk dan onze tips en ga lekker aan de slag met deze ideeën. 

  • Lees ook: kerst knutselen voor volwassenen

2. Versier de tafelloper met kerstlampjes

Naai een kerstsnoer voorzichtig vast aan de tafelloper. Met een paar losse steekjes organiseer je de verlichting in een mooi patroon en zitten ze in ieder geval een soort van vast. Wij weten één ding zeker: met zo’n verlichte tafelloper steel jij de show tijdens het kerstdiner! Stem de kleur van de tafelloper en het snoer op elkaar af, zo lijkt het net alsof de lichtjes op tafel ‘zweven’.

3. Kaarten ophangen aan kerstlampjes

Het is natuurlijk altijd leuk om de kerstkaarten die je hebt gekregen ergens in huis op een mooie plek op te hangen. Dit jaar maak je de kaarten extra feestelijk door het lichtsnoer van kerstlampjes te gebruiken om de kaarten aan op te hangen. Simpel en ontzettend sfeervol!

4. Kerstlampjes om het bedframe 

Goed nieuws: kerstversiering hoeft zich niet te beperken tot de woonkamer, ook in de slaapkamer houden we van kerstverlichting! Maak deze kerst extra gezellig door het lichtsnoer om het bedframe te wikkelen. Of om de kast, dat kan natuurlijk ook. Welke plek je ook kiest: met kerstlampjes creëer je kerstsfeer in jouw hele huis.

kerstdiner

5. Kerstversiering in de plant

Dat kerstverlichting mooi staat in een kerstboom, weten we allemaal. Je kunt ook overwegen om de andere planten in jouw huis met kerstlampjes te versieren. Een stevige plant kan zo’n lichtsnoer prima dragen en bovendien hoef je dan niet per se nog een kerstboom in huis te halen. Win-win! 

6. Kerstverlichting aan het raam  

Laat jij graag de hele buurt meegenieten van jouw kerstverlichting? Hang de kerstlampjes dan in het raam! Bijvoorbeeld in het keukenraam. Wil je liever zelf optimaal genieten van de vrolijke lampjes? Hang dan de kerstlampjes voor of over de gordijnen. 

Meer zoals dit:

Kersttafel versieren

4 x de kersttafel origineel dekken en versieren

Het kerstdiner eet je het liefst aan een prachtig versierde kersttafel, maar hoe doe je dat zonder dat je teveel geld uitgeeft? 4 originele tips om jouw kersttafel te dekken.

Verder lezen
Kerstdecoratie

3 tips voor feestelijke kerstdecoratie in huis

Wil jij jouw huis voor de feestdagen betoveren met kleur? Creëer op een betaalbare manier een waar kerstsprookje met deze tips. Want wie slim en creatief is, haalt voor een prikkie de leukste kerstdecoratie in huis.

Verder lezen
Kerstdessert

3 tips voor het feestelijk serveren van kerstdesserts

Hoe serveer je al de lekkernijen die wij dit jaar in ons assortiment hebben voor het kerstdessert? Drie leuke tips, die bijna niks kosten.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch