1. Startpagina
  2. Altijd ALDI
  3. 7 leuke manieren om de broodtrommel van je kind in te pakken
7 leuke manieren om de broodtrommel van je kind in te pakken

broodtrommel kind

7 leuke manieren om de broodtrommel van je kind in te pakken 

Nu het nieuwe schooljaar weer begonnen is, wil je graag dat je kind met plezier naar school gaat. Met deze tips maak je van het openen van de broodtrommel het leukste moment van de dag! 

1. Een broodtrommel vol liefde 

We weten natuurlijk allemaal dat jij als ouder altijd een broodtrommel vol liefde en goede bedoelingen aan je kind meegeeft. Maak nu je broodtrommel extra liefdevol door brood en beleg in hartvormen toe te voegen. Met een simpele vorm druk je zo allemaal hartjes uit het brood en de plakjes kaas of worst. All you need is love! 

hartje

2. De ster van de klas 

Is jouw kind ook zo’n topleerling? Met een broodtrommel vol sterren laat je zien hoe trots je op jouw kleine gup bent. Gebruik een vorm om sterren uit komkommerplakjes, stukjes banaan of plakjes kaas te drukken. 

3. Regenboogtrommel 

Wil je graag dat je kind meer groente en fruit eet tijdens de lunch? Pak de broodtrommel dan in volgens de kleuren van de regenboog. Voor een groenteregenboog gebruik je bijvoorbeeld: plakjes tomaat, wortelrasp, gele paprika, komkommer en rode biet. Voor een regenboog van fruit gebruik je aardbeien, schijfjes sinaasappel, banaan, kiwi en blauwe bessen.

rugzak pimpen

4. Met een lief briefje   

Je hoeft niet per se de kunstenaar uit te hangen om van de broodtrommel van je kind iets moois te maken. Met een lief briefje maak je van een saaie broodtrommel ook iets bijzonders. Vertel je kind waar je trots op bent, of wens hem of haar extra succes toe met het moeilijke proefwerk. 

5. Doe-het-zelf-broodtrommel 

Wist je dat kinderen makkelijker groente en fruit eten als ze zelf de verantwoordelijkheid ervoor krijgen? Door allerlei losse ingrediënten in de broodtrommel te stoppen, maken ze zelf hun (groente)wrap of boterham klaar. 

6. Themabroodtrommel 

Is het bijna Halloween, Kerstmis of Pasen? Dan maak je de broodtrommel van je kind klaar in thema! Met spannende bananenmonsters of dracula-eieren. Of gekleurde paaseitjes en paashaasvormige boterhammen. Of geheel in groen-rood voor kerst, met een gouden lintje natuurlijk.  

lunchtrommel kip

7. Netjes ingedeeld 

Of je nu een spannende lunch hebt klaargemaakt of niet, wanneer je alle snacks voor je kind in kleine trommeltjes of vakjes indeelt, ziet het er meteen al reuze spannend uit. Veel broodtrommels zijn al ingedeeld in vakjes, maar je kunt er ook cupcakevormpjes voor gebruiken. Zo weet je ook meteen zeker dat je boterham niet nat wordt van de komkommer die ernaast ligt.

Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link

broodtrommel

Meer zoals dit:

gezonde tussendoortjes

Gezonde tussendoortjes voor kinderen

Gezonde tussendoortjes die ook nog eens lekker zijn: dat kan makkelijk! In dit artikel vind je 4 zalige gezonde tussendoortjes voor kinderen.

Verder lezen
broodtrommel

5 manieren om je broodtrommel handig in te pakken

Wil jij ook dat iedere dag de lunch voor jezelf en de kids weer een klein feestje is? Met tips pak je de broodtrommel handig in.

Verder lezen
ochtendroutine

6 tijdbesparende hacks voor een snellere ochtendroutine voor school

Met een goede ochtendroutine vergeet je nooit meer je wiskundeboek of lunchtrommel.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch