1. Startpagina
 2. Altijd ALDI
 3. De leukste zelfgemaakte cadeaus voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar
De leukste zelfgemaakte cadeaus voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar

juf en meester

Einde van het schooljaar? Maak deze 6 zelfgemaakte afscheidscadeaus voor de juf of meester 

Dit jaar bedank jij de juf of meester aan het einde van het schooljaar met een mooie verrassing: een zelfgemaakt afscheidscadeau! Er zijn belachelijk veel mogelijkheden om de juf of meester te verrassen met een persoonlijk cadeau. Maak jij aan het einde van het schooljaar een tekening of een pot met ingrediënten voor een lekkere taart? 

Boodschappenlijstje 

1. Een koekjespot

Bang dat de juf of meester van 25 kinderen koekjes en andere lekkernijen krijgt? Dat probleem voorkom je met dit leuke zelfgemaakte cadeau: een pot waar de ingrediënten van koekjes of cake in zitten. Ten minste… De droge ingrediënten, natuurlijk! De juf kan dan zelf bepalen wanneer ze de koekjes bakt en hoeft niet alles in één keer op te eten. 

Gebruik basisingrediënten aangevuld met jouw favoriete lekkers: 

 • Bloem
 • Gedroogd fruit
 • Chocolade
 • Havervlokken
 • Noten 
 • Suiker
 • Baking soda
 • Een snufje zout
tip

Je kunt jouw kind ook vragen om de pot te versieren of er een kaartje aan de hangen met een leuke tekst. Dan wordt het cadeau nog persoonlijker.

tip

2.  Een persoonlijke mok 

Iedere juf of meester heeft een mok, daar drinken ze dan een lekker kopje thee of koffie tijdens de lessen uit, mede om de stembanden te smeren. Die mok is nog leuker als hij persoonlijk is! Houd je dus van tekenen, maar vind je een kleurplaat maar saai? Overweeg dan om een mok te beschilderen, in plaats van een tekening. Met speciale stiften maak je namelijk de meest persoonlijke mok, kom of bord.  

3. Een canvas tas 

De praktische juf of meester maak je vast blij met een cadeau dat ze vaak gebruiken: een canvas tas is zo’n item waar je er niet genoeg van kunt hebben en zeker niet wanneer er een mooie tekening op is gemaakt. Met speciale stiften voor stof maak je zo een mooi persoonlijk cadeau. Op zoek naar één cadeau dat je met de hele klas geeft? Laat dan alle klasgenootjes een klein berichtje op de tas schrijven. 

juf cadeau

4. Geurzakje

Nog een nuttig cadeau: een geurzakje. Maak zelf een envelop van papier en plak daarop een mooie foto van jezelf en de juf. Of maak een mooie tekening. Vul het zakje met lekker ruikende gedroogde bloemen uit de tuin: 

 • Lavendel
 • Jasmijn
 • Citroenverbena
 • Rozenknopjes of -blaadjes

5. Een zelfgemaakte kaart 

Tegenwoordig doen we alles via de app of de mail, een ouderwets kaartje is daarom zó leuk om te krijgen. Dat kaartje kan op het prikbord en iedere keer als de ontvanger hem ziet, krijgt ze een fijne herinnering aan het leuke schooljaar. Maak daarom een zelfgemaakte kaart met linten, glitterlijm of potlood. 

6. ‘Bedankt juf of meester’ tekening 

Er is waarschijnlijk niets persoonlijker dan een zelfgemaakte tekening voor de juf of meester. Ga aan de slag met potloden, verf of krijt en maak een mooie ALDI kleurplaat speciaal om jouw juf of meester te bedanken voor het fijne schooljaar. Heb je inspiratie nodig? Sla deze afbeelding op (rechtermuisklik met ‘Opslaan als’), print deze kleurplaat uit en kleur deze in.

bedankt juf

Meer zoals dit:

waterijsjes

Waterijsjes maken: 4 zomerse ideeën

Niets zo lekker als een waterijsje in de zomer en weinig zo leuk als zelf waterijsjes maken. In dit artikel delen we 4 zomerse ideeën. 

Verder lezen
moederdag cadeau ideeen

Leuke Moederdag cadeau ideeën om zelf te maken

Een zelfgemaakt Moederdag cadeau geven dit jaar? Met deze tips maak je zelf de leukste cadeaus voor Moederdag.

Verder lezen
vaderdag cadeau ideeen

Vaderdagcadeau knutselen met de kids: 4 ideeën

Inspiratie nodig voor een leuk Vaderdagcadeau? Zelf een cadeau knutselen is superleuk, maar een mooi gedicht of kleurplaat is ook een leuk cadeau.

Verder lezen

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
 • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
 • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
 • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
 • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
 • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
 • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
 • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch