Roombrie van ALDI
Roombrie van ALDI

11 / 12

Roombrie

Echte Franse roombrie 60+. Op traditionele wijze in taartvorm gerijpt en pas kort voor het verpakken verdeeld in klassieke briepunten.

1.45
200 g kg = 7.45

Brie

Brie is een echte publiekslieveling. Dit zachte Franse kaasje van koemelk staat bekend om zijn romige structuur en milde smaak, en is favoriet op een toastje, bij een glas frisse witte wijn. Brie is een zogeheten witschimmelkaas, bedekt met een laagje donzige witte penseelschimmel die de kaas zijn unieke smaak en geur geeft. Laat dat laagje je niet afschrikken, want het is geheel eetbaar en juist goed voor de gezondheid. Behalve op een toastje, is brie ook een fijne smeltkaas voor bijvoorbeeld een quiche met broccoli en brie. Of wat te denken van gebakken brie, als finishing touch voor een salade? Inderdaad, brie is een veelzijdig stukje kaas. 

Brie kaas

Brie kaas komt van oorsprong uit de regio Brie, in het departement Seine-et-Marne ten oosten van Parijs. De originele briesoorten zijn de Brie de Meaux en de Brie de Melun, de enige varianten die een beschermde geografische aanduiding hebben (AOC), en dus alleen uit die regio mogen komen. Tegenwoordig zijn er veel meer soorten brie, waarvan de roombrie het meest populaire is, vanwege zijn heerlijk romige smaak. Zoals de echte Franse brie van ALDI, een zachte roombrie met een nog zachtere prijs. Haal deze kaas een half uurtje voor het serveren uit de koelkast, dan is brie kaas op zijn lekkerst.

Roombrie

Roombrie is de populaire variant van de oorspronkelijke Brie de Meaux en Brie de Melun. In tegenstelling tot deze rauwmelkse soorten wordt de melk voor een roombrie wel gepasteuriseerd, en daarbij voegt de kaasmaker er nog een scheutje room aan toe. Het resultaat is een zachte, romige kaas, geliefd bij jong en oud. Proef de Franse roombrie van ALDI, traditioneel gerijpt in een ronde vorm en vers verpakt per briepunt. Lekker op een toastje of op een stukje knapperig stokbrood. Franse traditie voor een toegankelijke prijs, dat is de brie van ALDI. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch