1. Startpagina
  2. Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Geroosterde Amandelen  Gezouten

Melba Toast 240 G

Houdbaarheidsdatum 26-2-2021
EAN-code: 23068650

Uit controle is gebleken dat er sporen van ei kunnen voorkomen in de Melba Toast 240 g met een houdbaarheidsdatum van 26-2-2021. Het product is niet geschikt voor mensen met een ei-allergie. Mensen zonder deze allergie kunnen dit product veilig consumeren. Andere houdbaarheidsdata van dit product zijn niet getroffen.

Klanten met een ei-allergie worden dringend verzocht het product niet te consumeren maar dit, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon is niet nodig. Uiteraard wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Bij eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Geroosterde Amandelen  Gezouten

Geroosterde Amandelen Gezouten 200 G

Houdbaarheidsdatum 03-2021
EAN-code: 23046832

Uit controle is gebleken dat dit product mogelijk een te hoog gehalte aan aflatoxine bevat. Het eten van een te grote hoeveelheid aflatoxine kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Voor artikelen met een andere THT dan 03-2021 is geen sprake van een gezondheidsrisico.

Klanten worden daarom dringend verzocht het product niet te consumeren maar dit, al dan niet aangebroken, terug te brengen naar de winkel. Een aankoopbon isniet nodig. Uiteraard wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.

Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Bij eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch