Gemakkelijk
20Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
275 g | gele rijst |
100 g | chorizo |
100 g | cocktailgarnalen |
270 g | pangasiusfilet |
400 g | trostomaten |
1 | courgette |
2 | uien |
2 tenen | knoflook |
2 | kip bouillonblokjes |
2 tl | gedroogde oregano |
2 el | peterselie |
1 | chilipeper |
3 el | olijfolie |
Benodigdheden: | |
hapjes-of braadpan |
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een heel ruime hapjes- of braadpan en bak de chorizo 2 minuten op laag vuur. Bak de uien, knoflook en chilipeper zachtjes 3 minuten mee.
Voeg de courgette, de tomaat en de oregano bij de uien en stoof afgedekt 5 minuten.
Leg de pangasius op de groenten en stoof afgedekt weer 5 minuten.
Schep de stukken vis op een bord. Schep de rijst door de groenten, verkruimel de bouillonblokjes erboven en laat de rijst nog even doorgaren.
Verdeel de rijst over 4 borden. Verdeel de vis en garnalen over de borden en strooi de peterselie erover.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van uw e-mailadres
Bevestiging van uw telefoonnummer
Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer