Miesoep met groenten

Miesoep met groenten

Gemakkelijk

35Min

20Min

4 Personen
1 l groentebouillon
3 kruidnagels
1 kaneelstokje
3 cm gember
3 tenen knoflook
1 sjalotje
1 rode peper
1 limoen
1 paksoi
100 g taugé
2 stengels bos ui
2 eitjes
scheut sojasaus
basilicum
gebakken uitjes
olijfolie
peper
mienetjes
Mail recept

Stap 1

Snipper het sjalotje, schil de gember en snijd deze in dunne plakjes. Snijd de halve rode peper in kleine stukjes. Verhit vervolgens olijfolie in een grote soeppan en fruit het sjalotje. Voeg dan de kruidnagels, het kaneelstokje, de gember en rode peper toe en bak het een klein minuutje mee. Doe de bouillon erbij, samen met een flinke scheut sojasaus en breng het aan de kook. Verlaag het vuur en laat het nog 30 minuten trekken met de deksel op de pan.

Stap 2

Verwijder de specerijen en kook de eitjes. Snijd de paksoi in grove stukken, voeg het toe aan de bouillon en laat het nog 3 minuten koken. Snijd ondertussen ook de bosui en de andere helft van de rode peper in kleine schijfjes. De limoen kan in vier partjes gesneden worden.

Stap 3

Blancheer de taugé en leg de mie in warm water. Pel de eitjes en halveer ze. Vul de soepkommen voor de helft met de mie. Schenk dan de bouillon met paksoi over de mie.

Stap 4

Garneer de soep met taugé, bosuitjes, rode peper, basilicum, gekookt eitje, gebakken uitjes en limoen. De limoen knijp je een beetje uit.
Mail recept
Tip

Geen zin in vega , voeg er een lekker mals biefstukje in reepjes aan toe en strooi er wat cashewnoten over.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch