Minder betalen en toch meer krijgen.

Varkenshaas met romige mosterdsaus

Varkenshaas van ALDI

Gemakkelijk

25Min

10Min

4 Personen
270 g varkenshaas
8 bospeentjes
250 g diepvries doperwtjes
4 radijsjes
1 limoen
40 g boter
150 ml slagroom
100 ml kruidenboillon ( van een tablet)
2 el grove mosterd
1/2 el limoenrasp

Stap 1

Schil de bospeentjes met een dunschiller en kook ze beetgaar in ca 8 min voeg de laatste 3 min de doperwtjes toe. Giet de groente af in een vergiet en laat ze uitlekken.

Stap 2

Bestrooi het vlees met versgemalen peper en zout naar smaak. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees, op een hoog vuur, in 4 minuten rondom bruin aan. 

Stap 3

Temper het vuur en laat het vlees in ± 7-10 minuten naar wens rosé of gaar braden. Verwarm de groente op in wat boter in een andere pan. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie. 

Stap 4

Voeg de slagroom en de bouillon,grove mosterd en de limoenrasp aan het bakvet toe en breng alles aan de kook. Laat de saus inkoken tot een romige saus. Roer de mosterd erdoor en warm kort mee. Snijd de varkenshaas in plakjes en serveer met de romige mosterdsaus. Schep de bospeen en erwtjes ernaast en garneer met de radijsje en een part limoen. 

Eet smakelijk!

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.