1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Paasrecepten
  4. Traybake met zalm, groene asperges en tomaatjes

Traybake met zalm, groene asperges en tomaatjes

traybake groene asperges

Gemakkelijk

15Min

40Min

4 Personen
800 g krieltjes in de schil
5 el olijfolie
1 citroen
1 bos groene asperges
250 g cherrytomaten
300 g zalm, ontdooid
1/2 bosje platte peterselie
2 tenen knoflook
1/2 groene peper
Mail recept

Traybake met zalm, groene asperges en tomaatjes

Op zoek naar een makkelijk recept waarbij de oven het werk doet? Dan is deze traybake met vis, groene asperges en tomaatjes dé oplossing. Traybakes zijn volledige maaltijden uit de oven. Ze bestaan uit bijvoorbeeld geroosterde groenten samen met vlees, vis of aardappelen.

Je husselt alle ingrediënten met wat olijfolie door elkaar, en legt alles samen op een bakplaat of in een ovenschaal. Hup, de oven in en je hebt een klein half uur later een heerlijke maaltijd. Weinig voorbereiding, weinig afwas en ook nog eens erg lekker!  

Stap 1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Was en halveer de krieltjes. Meng met 1 eetlepel olijfolie en een snuf zout. Verdeel over een grote bakplaat of ovenschaal. Rooster 20 minuten in de oven. 

Stap 2

Snijd de citroen in zes parten en breek de uiteindes van de groene asperges. Haal de bakplaat uit de oven en verdeel de cherrytomaten, groene asperges, zalm en citroen over de aardappelen. Besprenkel met 1 eetlepel olijfolie, zout en peper. Rooster nog eens 20 minuten in de oven. 

Stap 3

Maak ondertussen de dressing. Haal de peterselieblaadjes van de takjes. Hak de peterselie samen met de knoflook en groene peper fijn. Meng met de resterende 3 eetlepels olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Zet apart. 

Stap 4

Haal de traybake uit de oven en garneer met de dressing. 

Prijs van dit gerecht

Dit gerecht kost ongeveer € 2,92 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch