Minder betalen en toch meer krijgen.
Kiprollade van ALDI

Gemakkelijk

10Min

30Min

4 Personen
1 kiprollade
20 g boter
braadpan, ovenschaal
200 g bospeen
200 g witte rijst
150 g doperwtjes
1 bosui
2 eieren

Stap 1

Verwarm de oven op 180 graden. Bak de rollade rondom aan in de boter Schep de rollade in een ovenschaal en bak de rollade volgens de verpakking gaar.

Stap 2

Schil de worteltjes met een dunschiller en snijd ze in schuine dunne plakjes. Kook de rijst met wortelplakjes en zout naar smaak volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Schep 10 minuten voor het einde van de bereidingstijd de doperwtjes erdoor. 

Stap 3

Maak intussen de bosui schoon en snijd het in schuine ragdunne ringetjes. Kook de eieren in 8-10 minuten hard, laat ze schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer de eieren en prak ze fijn. 

Stap 4

Doe de rijst over op een mooie schaal. Leg hier de kiprollade mooi overheen. Strooi de eiermimosa en de bosui over de kiprollade en serveer direct. 

Tip

Een stevige Chardonnay past perfect bij de intense smaak van een rollade uit de oven.

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie. *

Datum selectie *

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Velden met een ster * zijn verplicht om in te vullen.

Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"
div>

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.