Kaneelhaasjes

Gemiddeld

10Min

15Min

6 Personen
1 rol koelvers bladerdeeg
1 ei dooier
8 el suiker
2 el kaneelpoeder
8 wit paaseitjes
Mail recept

Stap 1

Verwarm de oven voor op 190 graden. Rol het bladerdeeg uit en bestrijk de randen met wat losgeklopt eigeel. Bestrooi met vier eetlepels suiker en twee theelepels kaneel. Snijd het bladerdeeg doormidden. Rol elk stuk bladerdeeg strak op en snijd de rol in vier gelijke stukken. Je hebt nu 8 stukken. 

Stap 2

Vorm van elk stuk deeg een haasje door ze in een halve maan te leggen en de uiteinden over de ander uiteinde te vouwen, dit zijn de oren. Snijd de uiteindes een beetjes in, maar niet helemaal door. Duw ze en beetje open. Bestrijk de haasjes met wat losgeklopte eidooier. 

Stap 3

Leg de acht haasjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in 15 minuten goudbruin. Laat de kaneelhaasjes afkoelen. Leg in de buikjes een wit paaseitje en knoop er eventueel een lintje om.  

Eet smakelijk!

Mail recept

Herinnering voor

Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch