1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Nieuwe recepten
  4. Havermout pannenkoekjes met banaan, bessen en honing

Havermout pannenkoekjes met banaan, bessen en honing

pannenkoekjes banaan

Gemakkelijk

10Min

2 Personen
100 ml (plantaardige) melk
75 g havervlokken
1 ei
2 bananen, in stukjes
Klont boter
Handje blauwe bessen
Kneepje honing
Mail recept

Havermout banaanpannenkoekjes met bessen en honing

Havermout pannenkoekjes en bananenpannenkoekjes zijn het perfecte feestelijke ontbijt voor elke dag van de week. Ze zijn makkelijk om te maken, ontzettend lekker en ook nog eens gezond. Perfect als je op zoek bent naar een gezond ontbijt- of brunchrecept, zonder in te leveren op smaak. 

Dit recept voor havermout banaanpannenkoekjes met bessen honing is een combinatie van havermout pannenkoekjes en bananenpannenkoekjes. Ze zijn vullend, maar niet te zwaar. Lekker zoet, maar toch ook fris tegelijk door de blauwe bessen. Ze staan ook nog eens in maar tien minuten op tafel. Maak het beslag in een blender of een hoge beker met een staafmixer. Gebruik goed rijpe bananen en garneer met extra banaan, blauwe bessen en honing. Heb je ander fruit in huis? Gebruik dat dan ter garnering. 

Tip

Heb je rijpe bananen over? Pel ze en bewaar in een zakje in de vriezer. De bevroren bananen ontdooi je op kamertemperatuur of in de magnetron en gebruik je voor bananenpannenkoekjes of bananenbrood.  

Stap 1

Doe de melk, havervlokken, het ei en één van de bananen (in stukjes) in een blender en mix tot een glad beslag. In een maatbeker en met de staafmixer gaat het ook. 

Stap 2

Laat de boter smelten in een koekenpan en bak zes kleine pannenkoekjes van het beslag, in twee keer. Reken daarbij op drie minuten bakken per kant. 

Stap 3

Verdeel de havermout pannenkoekjes over twee borden en maak de havermout pannenkoekjes af met de stukjes banaan, de bessen en een kneepje honing. 

Prijs van dit gerecht

De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,67 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch