1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Biefstuk met champignonsaus, aardappelschijfjes en sperziebonen

Biefstuk met champignonsaus, aardappelschijfjes en sperziebonen

biefstuk-champignonsaus van ALDI

Gemakkelijk

20Min

30Min

4 Personen
4 Hollandse biefstukken
300 g champignons
70 g boter
1 ui
4 teentjes knoflook
150 ml rundvleesbouillon
25 g bloem
100 ml crème fraîche
700 g aardappelschijfjes
500 g sperziebonen
halve citroen
rozemarijn
tijm
gedroogde peterselie
peper en zout
Mail recept

Champignonsaus

Borstel de champignons schoon en snijd ze in kwarten. Verhit 50 gram boter in een pannetje en fruit de ui. Voeg de in stukjes gesneden champignons toe en bak deze 3 minuten mee. Zet het vuur zachter, strooi de bloem erover en roer goed door elkaar. Giet langzaam de bouillon bij het mengsel. Roer de saus goed door en laat deze zachtjes inkoken tot de gewenste dikte. Roer als laatste de crème fraîche erdoor en breng de saus op smaak met peterselie, peper en zout.

Aardappels

Verhit wat olie in een pan en bak de aardappelschijfjes in ongeveer 10 minuten goudbruin. Strooi in de laatste minuut de rozemarijn erover.

Sperziebonen

Maak de sperziebonen schoon en kook ze in ongeveer 10 minuten beetgaar. Snijd drie teentjes knoflook in dunne plakjes. Verhit wat boter in een koekenpan en fruit de knoflook en tijm. Giet de sperziebonen af en strooi de citroenrasp samen met de schijfjes knoflook en tijm erover. Breng het op smaak met peper en zout.

Biefstuk

Ontdooi de biefstuk. Verhit een pan op flink vuur en bak de biefstuk 1 minuut rondom op hoog vuur. Breng het op smaak met peper en zout en zet vervolgens het vuur laag. Bak de biefstuk voor medium daarna nog ongeveer 2 minuten aan beide kanten. Haal het vlees uit de pan en laat het afgedekt met aluminiumfolie nog even rusten.
Mail recept
Tip

Ook lekker met spinazie en aardappelpuree.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch