1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Feestrecepten
  4. Vega pasteitjes met paddenstoelen, pecan en pompoen

Vega pasteitjes met paddenstoelen, pecan en pompoen

Vega pasteitjes met paddenstoelen, pecan en pompoen bij ALDI

Gemakkelijk

30Min

Stap 1

Verwarm de oven voor tot 165 °C. Verhit de olie in een steelpan en fruit de sjalotten 5 minuten aan tot ze beginnen te zweten.  

Stap 2

Strooi de bloem erover en schep alles goed om. Schenk beetje bij beetje de bouillon erbij en roer telkens goed, zodat er geen klontjes ontstaan. Voeg de slagroom toe en breng alles al roerende aan de kook. 

Stap 3

Schep de kastanjechampignons en de pompoenblokjes erdoor en kook de ragout ca. 8 minuten op een heel laag vuur. Roer regelmatig om en kruid af met zout en peper. 

Stap 4

Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm de pasteibakjes met de dekseltjes in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Stap 5

Roer de helft van de pecannoten door de ragout en verwarm nog 1 minuut. Zet de vega pasteitjes op de borden en schep er de ragout in. Garneer met de achtergehouden pecannoten. Schik er de dekseltjes op en serveer.

Dit gerecht kost ongeveer € 1,09 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch