1. Startpagina
  2. Recepten
  3. Meringue-krans met aardbeienijs, frambozen en pistache

Meringue-krans met aardbeienijs, frambozen en pistache

Meringue-krans aardbeienijs frambozen pistache

Gemakkelijk

120Min

6 Personen
4 eieren
200 g kristalsuiker
100 ml aardbeienijs
75 g verse frambozen
25 g pistachenoten
Mail recept

Stap 1

Verwarm de oven voor op 150 graden. Scheid de eieren. Je hebt voor dit recept alleen de eiwitten, het witte deel van de eieren, nodig. Het eigeel kun je eventueel gebruiken voor zelfgemaakte mayonaise.

Stap 2

Pel de pistachenoten. Hak de pistachenoten grof.  Klop de eiwitten stijf in een schone, vetvrije kom. Voeg geleidelijk de suiker toe terwijl je blijft kloppen tot het mengsel glanzend en stevig is. Voeg de helft van de noten toe.

Stap 3

Teken, bijvoorbeeld met behulp van een pan, op een bakpapier een cirkel voor de meringue. Draai het bakpapier nu om zodat je het mengsel op de andere kant schept. Schep het eiwitmengsel op het bakpapier en vorm tot een kransvorm met een gat in het midden.

Stap 4

Bak de meringue 60 minuten in de voorverwarmde oven tot deze knapperig en lichtbruin is. Laat volledig afkoelen in de oven met de deur op een kier.

Stap 5

Leg de meringue-krans op een mooie, feestelijke serveerschaal. Schep meerdere bollen aardbeienijs op de krans en verdeel de verse frambozen en gehakte pistachenoten over het ijs. 

De prijs van dit gerecht

De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,43 per persoon.

Mail recept
Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch