Biologische couscous met rode bieten
Gemakkelijk
10 Min
10 Min
2 Personen
Ingrediënten
2 Personen
Bereidingswijze
Stap 1
Kook de couscous gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de ui en komkommer in kleine stukjes.
Stap 2
Verhit in een koekenpan een beetje olijfolie en bak de ui met de paprikapoeder. Doe dan de uitjes in een apart schaaltje.
Stap 3
Hak de walnoten in stukjes en bak ze 5 min samen met de agavesiroop.
Stap 4
Rasp de bieten en meng dit door de couscous, bewaar nog een beetje voor over de salade. Mix dan de overige ingrediënten door de couscous en pers de halve limoen uit boven de couscous. Breng het op smaak met wat peper en zout en een klein scheutje olijfolie. Serveer de salade direct en lauwwarm met de overige geraspte bieten.
Tip
In plaats van bieten ook lekker met tomaten en paprika.