Klik en Kookideetje van ALDI
Kerstmenu
  1. Startpagina
  2. Wat eten we deze kerst? In een handomdraai een kerstmenu!
Menu inspiratie van ALDI
Menu inspiratie van ALDI

Stel je kerstmenu makkelijk samen met Klik en Kookideetje 

Heb je weinig inspiratie voor het kerstmenu? Geen nood, wij helpen je graag! Of je wil gourmetten of een kerstmenu wil samenstellen, aan de hand van drie simpele vragen komt Klik en Kookideetje in een mum van tijd met inspiratie voor het kerstdiner. Laat je verrassen door heerlijke recepten voor een menu óf voor de beste tips voor het gourmetten. Met een paar klikken kom je tot een originele invulling van jouw kerstdiner, waarbij je zelf nauwelijks hoeft na te denken. Wel zo gemakkelijk, toch?  

Inspiratie voor gourmetten of een 3-gangen kerstmenu

Terwijl de een het liefst gezellig gaat gourmetten met de familie, pakt de ander uit met lang tafelen en verschillende gangen. In de quiz wordt daarom allereerst gevraagd wat jouw plannen zijn voor de avond: lekker gourmetten of een feestelijk 3-gangenmenu. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of je rekening moet houden met de kleintjes. De volgende vraag gaat daarom in op de samenstelling van je gezelschap: met kinderen of alleen volwassen. We houden graag rekening met iedereen!

Ga je voor vlees, vis of vega?

Tot slot wil je rekening houden met de dieetwensen van je gasten. De een wordt gelukkig van een groot stuk vlees op het bord, de ander moet er niet aan denken. Kies je daarom in je kerstmenu voor vlees, vis, vega - of een combinatie daarvan? De keus is voor iedereen anders. Klik en Kookideetje verzamelt originele recepten in jouw voorkeur en stelt zo het perfecte kerstmenu samen.

Ontvang een kerstmenu om uit te printen

Nadat je de drie vragen hebt doorlopen, vul je je emailadres in en ontvang je het kerstmenu voor de feestdagen in je mailbox. Leuk om uit te printen voor bij het diner of om vooraf via Whatsapp te delen met je gasten. Wil jij ook eenvoudig je kerstmenu samenstellen? Probeer Klik en Kookideetje nu zelf! 

Boodschappenlijstje maken in de ALDI app

Om het boodschappen doen voor jouw kerstmenu nóg makkelijker te maken, kan je in de ALDI app vervolgens je eigen boodschappenlijstje samenstellen. Zet de benodigde producten op je digitale lijstje en neem het mee naar de winkel. Naast het boodschappenlijstje kan je in de app ook de wekelijkse ALDI folder vinden met de laatste aanbiedingen én je dagelijkse inspiratie voor recepten. De ALDI app is beschikbaar via de Apple App Store en Google Play Store.

Menu inspiratie van ALDI
Menu inspiratie van ALDI
Menu inspiratie van ALDI
Menu inspiratie van ALDI

Facebook Opt-out

In de gebruikte webbrowser is een opt-out-cookie geplaatst, die toekomstige gegevensverzameling en opslag door de Facebook-pixel op uw apparaat permanent voorkomt.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch