Parmaham van ALDI
Parmaham van ALDI

8 / 121

Parmaham

2.48
70-g

Parmaham 

Parmaham, of ‘prosciutto di Parma’, in het Italiaans, is een van de beste hammen ter wereld. Deze luchtgedroogde rauwe ham is zó delicaat dat deze haast smelt in de mond; hartig en zoet van smaak, een ware delicatesse. Heerlijk als een antipasto op de borrelplank bij een glas prosecco of een fruitige witte wijn, of als smaakmaker in Italiaanse gerechten, bijvoorbeeld in een pasta. Zoals wel vaker opgaat voor Italiaanse specialiteiten, kenmerkt parmaham zich door eenvoud, traditie en kwaliteit. De ham wordt gemaakt van speciale varkensrassen. Hun vlees worden pas ingewreven met zeezout vlak voordat ze minstens een jaar te drogen worden gehangen volgens een eeuwenoud ambachtelijk rijpingsproces. Die combinatie van liefde en traditie maakt dat parmaham wereldwijd zo geliefd is.

Parmaham kopen

Alleen parmaham uit de Italiaanse regio Parma mag parmaham heten. Bij het kopen van Parmaham ben je daarom altijd verzekerd van een kwaliteitsproduct. Alle parmaham heeft een Beschermde Geografische Aanduiding, wat betekent dat die in de heuvels rondom Parma geproduceerd is. Dat heeft een reden: de ham dankt zijn smaak onder andere aan de ziltige zeewind die hier door de bergen waait, afkomstig van de Ligurische zee. Een ander kwaliteitskenmerk is de vijfpuntige kroon op de verpakking. Dit keurmerk geeft aan dat de ham voldoet aan de voorwaarden van een samenwerkingsverband van Italiaanse producenten, het Consorzio del Prosciutto di Parma. Zo weet je bij het kopen van parmaham wat je in huis haalt.

Parmaham van ALDI, heerlijke ham uit Parma

De parmaham van ALDI is van ambachtelijke topkwaliteit. Niet voor niets draagt onze ham het keurmerk van het Consorzio del Prosciutto di Parma, dat aangeeft dat deze parmaham aan alle kwaliteitseisen voldoet. Deze ham ligt voorgesneden in flinterdunne plakjes in onze schappen, om zo de beste smaakbeleving te garanderen. Natuurlijk heeft onze parmaham een aantrekkelijke prijs. Omdat ALDI gelooft dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Proef de parmaham van ALDI. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch