Filet américain van ALDI
Filet américain van ALDI

5 / 31

Filet Americain

Naturel.

1.69
150-g 1 kg = 11.27

Filet americain  

Filet americain is een ware traktatie. Deze smeuïge spread van fijngemalen rundvlees, kruiden en andere smaakmakers is favoriet op een pistoletje met plakjes gekookt ei, of op een toastje bij de borrel. Filet americain heeft een heerlijk zachte structuur en een kruidige smaak. Het assortiment fijne vleeswaren van ALDI biedt twee varianten van dit populaire broodbeleg. Kies uit filet americain met uitjes, of met zwarte peper. Of voor allebei. Onze filet americain is zo voordelig geprijsd, dat die toegankelijk is voor elke portemonnee.

American filet of filet americain?

Filet americain staat ook wel bekend als american filet. Maar anders dan dat de naam suggereert, heeft filet americain vermoedelijk weinig met Amerika te maken. Over de herkomst van het gerecht doen vele verhalen de ronde. Volgens de Nederlandse legende werd dit gerecht van rauwe tartaar, kruiden en bouillon voor het eerst geserveerd in het Amsterdamse American Hotel, in 1895. Deze smakelijke combinatie was een afgeleide van het gerecht steak tartaar, dat is gemaakt van gehakte rauwe biefstuk, en werd daarom steak à l'américaine gedoopt - de hedendaagse filet americain.

Filet americain, gemaakt van mager rundvlees 

Filet americain wordt gemaakt van mager rundvlees, waar kruiden, specerijen en andere smaakmakers aan worden toegevoegd. Eet deze smeuïge spread op een vers pistoletje of wit bolletje met een gekookt eitje, uitjes, of wat gehakte augurkjes en een vleug mosterd. Of serveer deze lekkernij als borrelhapje op een toastje of stukje stokbrood. ALDI heeft twee soorten filet americain in het assortiment, zodat er voor elk wat wils is. Met een uitje, of liever met vers gemalen zwarte peper? Met de filet americain van ALDI is het alle dagen genieten. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch