Bakkersgoud brood van ALDI

Bakkersgoud

  1. Startpagina
  2. Bakkersgoud

Bakkersgoud

De BAKKERSGOUD rustieke broden worden op ambachtelijke wijze gemaakt met alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Zo gebruiken we Nederlandse tarwe, gemalen door een molen in het Groninger land. Kortom: echt Nederlands trots!

Bakkersgoud Rustiek bij ALDI

Het BAKKERSGOUD-assortiment van ALDI bestaat uit boerenbroden, gemaakt op basis van zorgvuldig samengestelde recepturen. Deze zijn nóg rijker gemaakt door er allerlei zaden en granen aan toe te voegen. De extra tijd en aandacht die onze bakkers aan het brood besteden, zorgen voor heerlijke aroma’s en een volle smaak. Voor een krakend vers begin van de dag. Geef aan elke dag een gouden randje. Proef, eet en geniet van brood op z’n best. Beleef zelf de heerlijke dunne krokante korst en malse kruim. Kies voor lekker en betaalbaar, kies voor BAKKERSGOUD!

De basis voor deze rustieke broden is een voordeeg met desem, dat 24 uur heeft gerezen. Daardoor ontstaat een robuust brood met een lekkere stevige bite en een volle smaak. Een gedeelte van het bakkerszout is vervangen door zeezout. Dit zorgt voor een lager natriumgehalte in het brood dan broden waar geen zeezout aan is toegevoegd. De rijke recepturen en decoraties zorgen in combinatie met de krokante korst voor een ongekende smaakbeleving.

De BAKKERSGOUD Rustiek broden worden de hele dag door afgebakken in de ovens van onze bakkerijafdeling. Hierdoor is BAKKERSGOUD Rustiek altijd vers en van de beste kwaliteit. Snijd het BAKKERSGOUD brood zelf in de door jouw gewenste dikte in onze snijmachine of neem het brood ongesneden mee naar huis, zodat je er daar een lekkere, dikke plak vanaf kunt snijden.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch