Alexis van ALDI

Alexis

Lekker en goedkoop kattenvoer

Als baasje wil je het beste voer voor je beestje. Bij ALDI bieden we goedkoop kattenvoer aan waar je kat van gaat smullen. Elke kat heeft verschillende behoeften en voorkeuren. Daarom kan een baasje bij ALDI uit een breed assortiment goedkoop kattenvoer kiezen. Bijvoorbeeld droge kattenbrokjes met zalm of rund, kattenbrokjes in smaakvolle saus of een zachte vleesmaaltijd met een hoog percentage vlees en lever. Je kan ook kiezen voor malse reepjes in verschillende smaken. Zo zit er altijd wat tussen om je kat gezond en gelukkig te houden. 

Alexis kattenvoer

ALDI heeft ook voor de viervoeter een eigen huismerk. Het premium Alexis kattenvoer is rijk aan verse en goed verteerbare ingredienten en als bij optimaal kattenvoer hoort is het ook eiwitrijk. Ook is het kattenvoer rijk aan Omega 6 en 3 ter ondersteuning van een glanzende vacht. Of je nou een oude kat hebt of net een nieuwe kitten: bij ALDI kan je voor elk kat complete kattenvoeding, rijk aan voedingsstoffen en vitaminen kopen. Het voer van Alexis is gezond en goedkoop kattenvoer van hoge kwaliteit waar jouw kat stralend gelukkig van wordt. 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch