Bekroonde wijnen pagina
  1. Startpagina
  2. Bekroonde wijnen

Trots van ALDI

Wijnen bij ALDI zijn van de hoogste kwaliteit. Niet alleen onze Magister Vini Dirk denkt hier zo over, maar ook wijnschrijvers en jury's bestempelen ALDI-wijnen keer op keer als topwijnen. Zo zijn er zijn meer dan 50 prijswinnende wijnen in het assortiment te vinden. Je kan dus eigenlijk nooit misgrijpen. 

ALDI verstaat onder prijswinnende wijnen alle wijnen in het assortiment die een prijs of goede beoordeling hebben gekregen. Voorbeelden daarvan zijn Omfietswijnen, beoordelingen van Perswijnen, medailles zoals de Concours Mondial de Bruxelles of Berlin Trophy plus alle beoordelingen vanaf 7 uit 10 punten bij De Grote Hamersma.

Winnaars Italiaanse wijnen

Winnaars Duitse en Oostenrijkse wijnen

Trots van ALDI

Winnaars Franse wijnen

Winnaars Spaanse en Portugese wijnen

Winnaars Zuid-Afrikaanse wijnen

Winnaars Chileense en Argentijnse wijnen

Winnaars Australische en Nieuw-Zeelandse wijnen

Bekroonde wijnen

Een bekroonde wijn* hoeft niet duur te zijn. Sterker nog, dit kan zelfs zeer voordelig. ALDI biedt meer dan 40 prijswinnende wijnen aan voor minder dan vijf euro per fles. Bepalen we zelf dat ze goed zijn? Zeker niet! Onze Magister Vini Dirk denkt er zo over, maar zeker niet als enige. Menig wijnschrijvers en jury’s bestempelen de ALDI-wijnen als topwijnen. Zelf proberen? Tegen een aantrekkelijk lage prijs staat er een ijskoude rosé of zoete witte wijn te wachten. Liever een soepele rode? Ook geen probleem. De bekroonde wijnen van ALDI bestaan uit allerlei verschillende soorten.

In vrijwel al onze filialen staan deze bekroonde wijnen klaar in de schappen. Ze wachten om ontkroond te worden van hun dop of kurk. ALDI vindt de balans tussen een lage prijs en hoogstaande kwaliteit erg belangrijk. Om alle 25 bekroonde wijnen van ALDI te proeven, dat duurt wel even. En tegen die tijd zijn er vast en zeker nieuwe wijnen bijgekomen.

Beste wijn, beste prijs

Er is altijd wel een reden om een fles wijn los te trekken. Dus waarom niet direct met de beste wijn die er is? Tenminste, in haar prijsklasse. Om het nog makkelijker te maken zijn onze beste wijnen niet alleen onderverdeeld in soorten, maar ook in landen. Zo is direct voor iedereen duidelijk waar elke wijn vandaan komt. Een biologische rode wijn uit Spanje of liever Kaapse Pracht Wit uit Zuid-Afrika? Er zijn niet alleen goede wijnen, maar zelfs de beste wijnen uit alle hoeken van de wereld. ALDI’s prijswinnende wijnen zijn voorzien van dezelfde hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

 

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet u naar de veiligheidsinstellingen van uw browser gaan en aangeven dat u de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Uw e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als u zelf ontvanger bent of indien u weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht u problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. U kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij uw begrip.
  • U kunt zich op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

U ontvangt uw herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van uw e-mailadres

Bevestiging van uw telefoonnummer

Bevestiging van uw e-mailadres en telefoonnummer

U ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

U ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

U ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch