Noten, zaden en pitten

  1. Startpagina
  2. Noten, zaden en pitten

Borrelnoten van ALDI

De borrelnoten van ALDI hebben een heerlijke krokante smaak en zijn bovendien altijd voordelig geprijsd. Door het uitgebreide aanbod is er altijd voor ieder wat wils. Grijp niet mis op als er onverwacht bezoek voor de deur staat. Met de borrelnoten van ALDI op voorraad, is er altijd wat lekkers in huis. De traditionele borrelnoten zijn er in de varianten poesta en oriental. Of kies voor de cocktail versie waarin deze smaken gecombineerd zijn. De borrelnoten provencaals worden zelfs als goed getest door de Libelle. Zij loven de heerlijke krokante pinda’s. Kies voor lekker en voordelig, kies voor de borrelnoten van ALDI.

Borrelnoten voor bij een feest

De borrelnoten van ALDI staan garant voor een berg gezelligheid. Bij iedere verjaardag, borrel of gezellige afspraak staat er wel een bakje borrelnoten op tafel. Grijp een handje van dit krokante lekkers en geniet van de kruidige smaken. Er is bij ALDI overigens nog een hoop meer te kiezen voor dat gezellige feest. Denk bijvoorbeeld aan Dry roasted peanuts of geroosterde amandelen met een heerlijke rooksmaak die zowel gezouten als ongezouten verkrijgbaar zijn. Voor de liefhebbers van wat pittigs is de pepitamix en de katjang pedis. Of kies voor de Giraf nootjes in de smaken bbq paprika of bacon kaas. Kortom, borrelnoten mogen niet ontbreken op dat gezellige feest!

Meer nootjes van ALDI

ALDI heeft veel verschillende soorten nootjes in het assortiment. Zoals gezouten en ongezouten pinda’s en gezouten en ongezouten cashewnoten. En voor de zoetekauwen zijn er suikerpinda’s. Nootjes die niet alleen geschikt zijn om te snacken, maar bijvoorbeeld ook lekker smaken in de yoghurt of kwark. Walnoten, amandelen en pecannoten smaken namelijk zowel goed als lekkere snack als in een ontbijt. Ook zaden en pitten zijn heerlijk om toe te voegen, voor een smakelijk en voedzaam ontbijt. Het is altijd goed om een voorraad in huis te hebben om misgrijpen te voorkomen. De nootjes en zaden en pitten van ALDI smaken namelijk altijd goed.

Notenmix: de lekkerst smaken bij elkaar

De notenmix is geschikt voor wie niet kan kiezen tussen al dat lekkers. Zo bestaat de notenmelange uit amandelen, hazelnoten, walnoten en paranoten. Of kies voor de luxe notenmelange in een handig bakje. En voor de liefhebbers van kruiden is een noten-pindamix in de varianten pistache, olijf en macadamia. Ook is er een mix met pitten verkrijgbaar met daarin zonnebloempitten en pompoenpitten. En wie kent studentenhaver nog? Altijd een succes met een mix van onder andere pinda’s en rozijnen. Kies de lekkerste notenmix en haal de favoriete smaken nootjes in huis.

Herinnering voor
Fout! Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

Ontvang een herinnering op de dag van de actie.

Datum selectie

Herinneringsdag
2 dagen vooraf
1 dag vooraf
Op de actiedag
Tijdstip
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Opmerkingen
  • Vul tenminste de met een * gemarkeerde invoervelden in.
  • SMS-service is alleen binnen het Nederlandse mobiele netwerk mogelijk.
  • Om dit formulier te kunnen doorsturen, moet je naar de veiligheidsinstellingen van je browser gaan en aangeven dat je de cookies accepteert.
  • De herinnering kan alleen worden verstuurd, als de geselecteerde datum zich in de toekomst bevindt.
  • Je e-mailadres en telefoonnummer worden alleen opgeslagen om de herinnering voor een geselecteerd artikel te kunnen versturen. Let op: activering van de herinneringsservice is enkel toegestaan als je zelf de ontvanger bent of indien je weet of met zekerheid kunt aannemen dat de ontvanger akkoord is met de toegestuurde herinnering.
  • Het in de juiste volgorde overnemen van de tekens is verplicht. Dit is een extra beveiliging om een verkeerd gebruik van formulieren te voorkomen. Mocht je problemen ondervinden bij het overnemen van de tekens maak dan met de knop "nieuwe tekens" een nieuwe reeks aan. Je kunt ook de voorleesfunctie activeren door op het symbool met de luidspreker te klikken. Zonder invoer van de tekens is het niet mogelijk om het formulier te verzenden. Voor eventueel ongemak bij de invoer vragen wij je begrip.
  • Je kunt op elk moment uitschrijven voor de herinneringsservice. Zie "pagina voor uitschrijving herinneringsservice"

Niet meer verkrijgbaar

Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.

Herinnering actief!

Herinnering bevestiging

Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.

Bevestiging van je e-mailadres

Bevestiging van je telefoonnummer

Bevestiging van je e-mailadres en telefoonnummer

Je  ontvangt van ons een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in de e-mail.

Je ontvangt van ons een SMS om uw telefoonnummer te bevestigen. Gebruik de code uit het bericht om de activering te bevestigen.

Je ontvangt van ons een SMS en een e-mail om uw telefoonnummer en e-mailadres te bevestigen. Klik op de link in het bericht en/of gebruik de code in de SMS om de activering te bevestigen.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch